Povezane vesti
"Mislila sam da je Saša večan" Suzana Jovanović ogolila dušu o velikom gubitku, setila se početaka: O Popoviću sam prvo imala…
Kurir pre 18 sati
Pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu i prisetila se brojnih situacija u karijeri, ali i u životu. Ona je otkrila u razgovoru za Blic da je od prvog honorara ocu kupila auto, ali je pričala i o svom odnosu sa Sašom Popovićem. - Nedostaje mi sve… »
"Mislila sam da je večan, i on je verovao da će pobediti bolest" Suzana Jovanović otvorila dušu o Saši Popoviću i poslednjim…
Blic pre 19 sati
U najemotivnijoj epizodi emisije “Show Stoperka” do sada, poznata pevačica Suzana Jovanović voditeljki Goci Tržan ogolila je dušu o svom životu, karijeri i gubitku koji je potresao čitav region. Od karijernih početaka i prvog honorara kojime je ocu… »
Suzana otkrila detalj o Sašinim poslednjim trenucima koji do sada nije ispričala, pa najavila veliku promenu
Telegraf pre 18 sati
Udovica Suzana Jovanović otvorila je dušu i progovorila o bolnom periodu kroz koji prolazi nakon što je ostala bez supruga Saše Popovića. - Nedostaje mi sve. Njegovo fizičko prisutstvo, da ga zagrlim, poljubim... - iskrena je Suzana, koja je potom rekla… »
Vesti dana »
(VIDEO/FOTO) Kako je izgledala ovogodišnja vojna parada povodom Dana pobede u Moskvi
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 1 satjoš 80 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 7 satijoš 1 povezana