Povezane vesti
Batur pred meč sa Stamatovićem i FNC 30: "Njemu možda jeste meč karijere, ali meni..."
Telegraf 09.05.2026
Glavna borba FNC 30 događaja u Zadru doneće pravi regionalni okršaj teškaša, pošto će domaći borac Martin Batur pred svojom publikom pokušati da zaustavi neporaženog Milenka Stamatovića. Biće to jedan od najvećih izazova u dosadašnjoj karijeri hrvatskog… »
Antun Račić pred FNC 30: "Prošle su stvari koje su morale da prođu..."
Telegraf 09.05.2026
Jedan od najiskusnijih i najpoznatijih boraca regionalne MMA scene, Antun Račić, ove subote ponovo ulazi u FNC kavez, gde ga na događaju u Zadru očekuje duel protiv Brazilca Maurisija Almeide. Nekadašnji šampion KSW-a i borac sa bogatim internacionalnim… »
Marko Ančić motivisan pred FNC 30: "Ja ću biti Mesi, moj posao je da pobedim..."
Telegraf 09.05.2026
Jedan od najzanimljivijih domaćih boraca nove generacije, Marko Ančić, ove subote imaće veliki izazov pred sobom na FNC 30 spektaklu u Zadru. Hrvatski MMA borac ukrstiće rukavice sa iskusnim Brazilcem Ronaldom Fereirom, čovekom koji iza sebe ima veliki… »
Sve o FNC 30: Ko se bori, gde gledati i šta kažu kladionice?
Telegraf 09.05.2026
Zadar će 9. maja biti domaćin još jednog od većih regionalnih MMA događaja godine, pošto nas očekuje jubilej pod nazivom FNC 30. Organizacija Fight Nation Championship (FNC) ponovo je spremila izuzetno jak program, a publiku u dvorani „Krešimir Ćosić“… »
Evo gde možete da gledate uživo prenos FNC 30 događaja u Zadru
Telegraf 09.05.2026
Regionalna MMA scena ovog vikenda ponovo će biti u centru pažnje, pošto nas u Zadru očekuje jubilarni FNC 30 događaj, uz veliki broj poznatih boraca iz regiona i inostranstva. FNC nastavlja da pomera granice kada je reč o organizaciji MMA spektakala, a… »
Vesti dana »
"Ja mislim drugačije": Selektor Češke se ne slaže sa rivalom, razljutila ga odluka sudije koja je sve promenila
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Granit Džaka potvrdio pobedu Švajcarske nad BiH, pa izazvao kontroverze: Pogledajte kako je slavio gol
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
Golman Južne Koreje „poklonio“ pobedu domaćinu: Meksiko je prvi učesnik šesnaestine finala Svetskog prvenstva
Danas pre 53 minutajoš 6 povezanih