Повезане вести
"Мене мој тата није успео да промени" Маја проговорила будућности са Асмином после хаоса у Елити 9
Курир 09.05.2026
Веза Маје Маринковић и Асмина Дурџића из дана у дан изазива све више пажње у ријалитију "Елита 9", а њихов турбулентан однос не престаје да интригира јавност. Маја је, током емисије, без задршке одговорила на провокације и… »
Маја проговорила будућности са Асмином после хаоса у Елити 9: "Мене мој тата није успео да промени"
Телеграф 09.05.2026
Веза Маје Маринковић и Асмина Дурџића из дана у дан изазива све више пажње у ријалитију "Елита 9", а њихов турбулентан однос не престаје да интригира јавност. Током разговора у емисији, Маја је без задршке одговорила на… »
Маја о будућности са Асмином: Након хаос у Елити 9, ево да ли ће остати са њим у вези: "Мене мој тата није успео да промени"
Блиц 09.05.2026
Станија је оптужила Мају за непримерено понашање, а Маја је одговорила да је Станија покушава да направи жртву од себе. Маја је истакла да реагује импулсивно и да не планира да мења свој темперамент због Асмина, тврдећи да… »
Вести дана »
Огроман број људи у Техерану одаје пошту убијеном ајатолаху Алију Хамнеију
Бета пре 1 сатјош 66 повезаних
Припадник "врачарског клана" ухапшен у Београду: Пиштољем претио возачу, па крвљу исписао "ВР" на хауби
Нова пре 3 сатајош 27 повезаних
Кадетска кошаркашка репрезентација Србије победила Турску за финале СП
РТВ пре 21 минутајош 29 повезаних
СРЦЕ: Трамп на кампању у САД потрошио 450 милиона долара, Вучић на економске мере више од 600
Бета пре 2 сатајош 18 повезаних