Повезане вести
"Не пита за мене и дете" Трудној Јовани бивши партнер прави проблеме: "Његови знају у каквом је стању"
Телеграф пре 13 сати
Бивша ријалити учесница Јована Новаков Шмизла проговорила је о тешком периоду кроз који пролази током трудноће, истичући да нема подршку оца детета и да је ситуација између њих потпуно нарушена. Како каже, са бившим партнером… »
"Трудноћа је била ризична, он не пита за дете и мене" Јована броји ситно до порођаја, а проблеме јој прави бивши партнер…
Блиц пре 14 сати
Јована Новаков Шмизла открива да је боље да сада не буде у контакту са бившим дечком Њена породица је подржава и сматрају да је трудноћа сада најважнија Бивша ријалити учесница Јована Новаков Шмизла потресла је причом о бившем… »
"Не пита за дете, не пита за мене, а трудноћа високоризична" Шмизла броји ситно до порођаја, а проблеме јој прави бивши…
Курир пре 14 сати
Бивша ријалити учесница Јована Новаков Шмизла потресла је причом о бившем партнеру и оцу свог детета, који једва да зове да пита како је откако је у другом стању. Наиме, Јована је раскринкала бившег партнера, наводећи да се и… »
Вести дана »
Како је Хамад Међедовић утишао Рим? Прослава Србина после преокрета наљутила навијаче
Мондо пре 25 минутајош 44 повезане
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Радио сто плус пре 36 минутајош 46 повезаних
„Његов оперативни центар је дубоко под земљом“: Ко је човек који уноси страх у Путинов режим?
Данас пре 1 данјош 1 повезана