Повезане вести

"Не пита за мене и дете" Трудној Јовани бивши партнер прави проблеме: "Његови знају у каквом је стању"

"Не пита за мене и дете" Трудној Јовани бивши партнер прави проблеме: "Његови знају у каквом је стању"

Телеграф пре 13 сати
Бивша ријалити учесница Јована Новаков Шмизла проговорила је о тешком периоду кроз који пролази током трудноће, истичући да нема подршку оца детета и да је ситуација између њих потпуно нарушена. Како каже, са бившим партнером… »
"Трудноћа је била ризична, он не пита за дете и мене" Јована броји ситно до порођаја, а проблеме јој прави бивши партнер…

"Трудноћа је била ризична, он не пита за дете и мене" Јована броји ситно до порођаја, а проблеме јој прави бивши партнер…

Блиц пре 14 сати
Јована Новаков Шмизла открива да је боље да сада не буде у контакту са бившим дечком Њена породица је подржава и сматрају да је трудноћа сада најважнија Бивша ријалити учесница Јована Новаков Шмизла потресла је причом о бившем… »
"Не пита за дете, не пита за мене, а трудноћа високоризична" Шмизла броји ситно до порођаја, а проблеме јој прави бивши…

"Не пита за дете, не пита за мене, а трудноћа високоризична" Шмизла броји ситно до порођаја, а проблеме јој прави бивши…

Курир пре 14 сати
Бивша ријалити учесница Јована Новаков Шмизла потресла је причом о бившем партнеру и оцу свог детета, који једва да зове да пита како је откако је у другом стању. Наиме, Јована је раскринкала бившег партнера, наводећи да се и… »

Вести дана »