Povezane vesti
"Ne pita za mene i dete" Trudnoj Jovani bivši partner pravi probleme: "Njegovi znaju u kakvom je stanju"
Telegraf pre 27 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla progovorila je o teškom periodu kroz koji prolazi tokom trudnoće, ističući da nema podršku oca deteta i da je situacija između njih potpuno narušena. Kako kaže, sa bivšim partnerom trenutno nema nikakav… »
"Trudnoća je bila rizična, on ne pita za dete i mene" Jovana broji sitno do porođaja, a probleme joj pravi bivši partner…
Blic pre 27 dana
Jovana Novakov Šmizla otkriva da je bolje da sada ne bude u kontaktu sa bivšim dečkom Njena porodica je podržava i smatraju da je trudnoća sada najvažnija Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla potresla je pričom o bivšem partneru i ocu svog… »
"Ne pita za dete, ne pita za mene, a trudnoća visokorizična" Šmizla broji sitno do porođaja, a probleme joj pravi bivši…
Kurir pre 27 dana
Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla potresla je pričom o bivšem partneru i ocu svog deteta, koji jedva da zove da pita kako je otkako je u drugom stanju. Naime, Jovana je raskrinkala bivšeg partnera, navodeći da se i porodica umešala. - Otac… »
Vesti dana »
Rusija i Ukrajina razmenile zarobljenike: Moskva i Kijev vratili po 185 boraca
Kurir pre 3 satajoš 45 povezanih
(BLOG) Samit EU-Zapadni Balkan u Tivtu: Reči nade za region - najviše za Crnu Goru
N1 Info pre 2 satajoš 125 povezanih
Zverev oduševljen protivnikom u finalu Rolan Garosa: "On je dobar momak, ima dobro srce, ekstremno je smešan"
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih