Povezane vesti
FIFA skinula dve suspenzije pred Svetsko prvenstvo
Nova 09.05.2026
Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je saopštila da argentinski defanzivac Nikolas Otamendi i ekvadorski vezista Mojses Kajsedo neće morati da odsluže suspenzije od jedne utakmice na Svetskom prvenstvu, iako su bili isključeni u poslednjim… »
FIFA častila Argentinu i Ekvador: Ukinute suspenzije Otamendiju i Kajsedu
Kurir 09.05.2026
Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) je saopštila da argentinski defanzivac Nikolas Otamendi i ekvadorski vezista Mojzes Kajsedo neće morati da odsluže suspenzije od jedne utakmice na Svetskom prvenstvu, iako su bili isključeni u poslednjim… »
FIFA ukinula suspenzije za argentinskog i ekvadorskog fudbalera pred Mundijal
Danas 08.05.2026
Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) je saopštila da argentinski defanzivac Nikolo Otamendi i ekvadorski vezista Mojzes Kajsedo neće morati da odsluže suspenzije od jedne utakmice na Svetskom prvenstvu, iako su bili isključeni u poslednjim… »
Vesti dana »
Tribina u Skupštini Srbije povodom godišnjice akcije „Oluja“: Neophodno očuvati sećanje na stradale i nastaviti rad na integraciji raseljenih
Insajder pre 13 minutajoš 26 povezanih
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Republički štab za vanredne situacije apeluje da se racionalno koriste električna energija i voda
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih