Povezane vesti

"Primam injekcije u stomak": Supruga poznatog pevača se oglasila pred porođaj i priznala kroz šta sve prolazi

"Primam injekcije u stomak": Supruga poznatog pevača se oglasila pred porođaj i priznala kroz šta sve prolazi

Mondo pre 5 sati
Ivona Polumenta, supruga pevača Dada Polumente, uskoro će postati majka po treći put, a sada je otvoreno govorila o svim izazovima koje joj trudnoća donosi. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju u elegantnoj crnoj haljini, uz poruku da se iza… »
"Iza ovog osmeha krije se bockanje u stomak, kontrakcije..." Ivona Polumenta o teškim danima pred porođaj: Kao super sam, fit…

"Iza ovog osmeha krije se bockanje u stomak, kontrakcije..." Ivona Polumenta o teškim danima pred porođaj: Kao super sam, fit…

Kurir pre 6 sati
Ivona Polumenta, Supruga pevača Dada Polumente, uskoro će na svet doneti treće dete, a sada je iskreno progovorila o izazovima kroz koje prolazi u trudnoći. Ivona je na društvenim mrežama podelila fotografiju u elegantnoj crnoj haljini, ali je istakla da… »
"Primam injekcije u stomak" Ivona Polumenta o teškim danima pred porođaj: "Imam lažne kontrakcije"

"Primam injekcije u stomak" Ivona Polumenta o teškim danima pred porođaj: "Imam lažne kontrakcije"

Telegraf pre 7 sati
Supruga pevača Dada Polumente, Ivona Polumenta, uskoro će na svet doneti treće dete, a sada je iskreno progovorila o izazovima kroz koje prolazi u trudnoći. Ivona je na društvenim mrežama podelila fotografiju u elegantnoj crnoj haljini, ali je istakla da… »
"Primam injekcije u stomak" Ivona Polumenta otkrila kroz šta prolazi pred porođaj: "Ujedam sve oko sebe od nervoze, imam lažne…

"Primam injekcije u stomak" Ivona Polumenta otkrila kroz šta prolazi pred porođaj: "Ujedam sve oko sebe od nervoze, imam lažne…

Blic pre 10 sati
Prisjetila se venčanja sa Dadom, koje je održano u Švedskoj iz praktičnih razloga, bez velikog slavlja. Istakla je da iza njenog osmeha stoje brojni napori i problemi kao što su lažne kontrakcije, korišćenje injekcija i dodataka ishrani zbog… »

Vesti dana »