Повезане вести
Трамп: Аутокорект ми правио хаос са Меланијом, морао сам да зовем војску
НИН 09.05.2026
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је имао необичан проблем са функцијом аутоматске исправке текста на свом телефону, који је, како тврди, доводио до неспоразума у комуникацији са јавношћу и… »
Трампова исповест која је насмејала све, а тиче се Меланије: Ово је тражио од војске
Телеграф 09.05.2026
Председник САД Доналд Трумп изјавио је данас да је имао проблема са првом дамом Меланијом Трамп због функције аутоматске исправке текста -"аутокорект" на свом смарт телефону, због чега је морао да затражи помоћ војске. Говорећи… »
Вести дана »
"Врачарци" му радили о глави, преживео чак 11 атентата: Ко је ухапшени вођа навијача Алибег - "човек је неуништив, као хијена" (фото, видео)
Курир пре 2 сатајош 21 повезана
Трамп говором на Маунт Рашмору започео прославу Дана независности САД: Ниједна земља није учинила више добра за свет
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 23 повезане
Селектор Аргентине Лионел Скалони: "На Мундијалу нема лаких утакмица"; селектор Зеленортских острва Бубиста: "Поносан сам на свој тим"
Дневник пре 3 сатајош 67 повезаних
Ухапшене две особе због сумње да су убиле мушкарца и закопале његово тело у Руми
НИН пре 26 минутајош 33 повезане