Povezane vesti

Lordi pohvalio pesmu srpske grupe Lavina pred Evroviziju

Lordi pohvalio pesmu srpske grupe Lavina pred Evroviziju

Balkan Rock pre 1 sat
Kako se približava Evrovizijsko takmičenje, atmosfera postaje sve uzbudljivija. Medijsku pažnju je posebno privukla izjava Mr Lordija, frontmena čuvenog finskog benda Lordi, koji je pre 20 godina pobedio na Evroviziji sa pesmom „Hard Rock Hallelujah“. Na… »
"Samo mi je srpska pesma ostala u uhu": Bend Lavina važi za favorita na Evroviziji, muzičar oduševljen Srbima

"Samo mi je srpska pesma ostala u uhu": Bend Lavina važi za favorita na Evroviziji, muzičar oduševljen Srbima

Mondo pre 3 sata
Kako se približavamo evrovizijskom takmičenju, tako se atmosfera sve više usijava – kladionice rade punom parom, fanovi lobiraju za svoje favorite, društvene mreže trešte sa snimcima i klipovima i svaki učesnik se bori za svoje mesto pod suncem. Ipak… »
Naša Lavina ovogodišnji evrovizijski favorit grupe Lordi

Naša Lavina ovogodišnji evrovizijski favorit grupe Lordi

Danas pre 3 sata
Kako se približavamo Evroviziji, tako se atmosfera sve više usijava – kladionice rade punom parom, fanovi lobiraju za svoje favorite, društvene mreže trešte sa snimcima i klipovima i svaki učesnik se bori za svoje mesto pod suncem. Ipak, pažnju medija… »
"Samo mi je srpska pesma ostala u uhu" Grupa Lavina je favorit čuvenom pobedniku Evrovizije: Evo šta kaže za naše predstavnike…

"Samo mi je srpska pesma ostala u uhu" Grupa Lavina je favorit čuvenom pobedniku Evrovizije: Evo šta kaže za naše predstavnike…

Kurir pre 3 sata
Kako se približavamo evrovizijskom takmičenju, tako se atmosfera sve više usijava – kladionice rade punom parom, fanovi lobiraju za svoje favorite, društvene mreže trešte sa snimcima i klipovima i svaki učesnik se bori za svoje mesto pod suncem. Ipak… »

Vesti dana »