Povezane vesti

Arbeloa: Izdaja Reala, ovog grba, nelojalnost.. Ne radim ja u CIA

Arbeloa: Izdaja Reala, ovog grba, nelojalnost.. Ne radim ja u CIA

Sport klub pre 3 sata
Nije lako ovih dana nikome u Real Madridu. Sve prče o neslaganjima u svlačionici kuliminirale su fizičkim obračunom Orelijana Čuamenija i Federika Valverdea. I sve to uoči posednjeg El Klasika u sezoni u kome bi Barselona mogla da osvoji titulu. Burno je… »
Zgrozili svet, a onda... Trener Real Madrida otvorio dušu nakon tuče Valverdea i Čuamenija

Zgrozili svet, a onda... Trener Real Madrida otvorio dušu nakon tuče Valverdea i Čuamenija

Večernje novosti pre 3 sata
TRENER Real Madrida Alvaro Arbeola govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Barselonom više od samog fudbala govorio o incidentima u svlačionici Madriđana. FOTO: Dennis Agyeman / Shutterstock Editorial / Profimedia Poslednjih dana… »
Arbeloa u nekom svom svetu: "Imamo zdravu atmosferu, ponosan sam na svoje igrače"

Arbeloa u nekom svom svetu: "Imamo zdravu atmosferu, ponosan sam na svoje igrače"

Sportske.net pre 5 sati
Trener Real Madrida Alvaro Arbeloa na konferenciji za medije uoči gostovanja Barseloni govorio je o trenutnoj situaciji u klubu kao da je sve u potpunom redu, a atmosferu unutar svlačionice opisao je kao - zdravom. Arbeloa je za početak pokušao da… »
Real Madrid se hitno oglasio! Milionska kazna Čuameniju i Valverdeu zbog epske sramote

Real Madrid se hitno oglasio! Milionska kazna Čuameniju i Valverdeu zbog epske sramote

Večernje novosti pre 8 sati
FUDBALSKI klub Real Madrid pretvorio se iz "kraljevskog" u rijaliti, a u četvrtak je došlo do tuče dvojice igrača nakon čega je Federiko Valverde završio u bolnici. Klub se sada oglasio i saopštio kazne. FOTO: Depositphotos/Photo by victorttcd Nije dobro… »

Vesti dana »