Povezane vesti

Trener Reala zagrmeo pred El Klasiko i stao u odbranu svojih igrača: Imao sam saigrača koji je drugog udario golf palicom...

Trener Reala zagrmeo pred El Klasiko i stao u odbranu svojih igrača: Imao sam saigrača koji je drugog udario golf palicom...

Kurir pre 26 dana
"Moji igrači su priznali grešku, iskazali kajanje i tražili oproštaj. To je za mene dovoljno. Neću ih paliti na lomači na gradskom trgu, jer to ne zaslužuju. Vreme je da se okrene nova stranica", rekao je Arbeloa u Madridu u svom prvom javnom obraćanju… »
Arbeloa stao u odbranu Čuamenija i Valverdea: "Imao sam saigrača koji je drugog udario golf palicom" VIDEO

Arbeloa stao u odbranu Čuamenija i Valverdea: "Imao sam saigrača koji je drugog udario golf palicom" VIDEO

B92 pre 26 dana
Trener Real Madrida, Alvaro Arbeloa, stao je u odbranu svojih igrača Federika Valverdea i Orelijna Čuamenija, nakon incidenta u kojem su se potukli tokom treninga, a klub ih je zbog toga kaznio sa čak 500.000 evra. "Moji igrači su priznali grešku… »
Arbeloa: Izdaja Reala, ovog grba, nelojalnost.. Ne radim ja u CIA

Arbeloa: Izdaja Reala, ovog grba, nelojalnost.. Ne radim ja u CIA

Sport klub pre 26 dana
Nije lako ovih dana nikome u Real Madridu. Sve prče o neslaganjima u svlačionici kuliminirale su fizičkim obračunom Orelijana Čuamenija i Federika Valverdea. I sve to uoči posednjeg El Klasika u sezoni u kome bi Barselona mogla da osvoji titulu. Burno je… »
Zgrozili svet, a onda... Trener Real Madrida otvorio dušu nakon tuče Valverdea i Čuamenija

Zgrozili svet, a onda... Trener Real Madrida otvorio dušu nakon tuče Valverdea i Čuamenija

Večernje novosti pre 26 dana
TRENER Real Madrida Alvaro Arbeola govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Barselonom više od samog fudbala govorio o incidentima u svlačionici Madriđana. FOTO: Dennis Agyeman / Shutterstock Editorial / Profimedia Poslednjih dana… »
Arbeloa u nekom svom svetu: "Imamo zdravu atmosferu, ponosan sam na svoje igrače"

Arbeloa u nekom svom svetu: "Imamo zdravu atmosferu, ponosan sam na svoje igrače"

Sportske.net pre 26 dana
Trener Real Madrida Alvaro Arbeloa na konferenciji za medije uoči gostovanja Barseloni govorio je o trenutnoj situaciji u klubu kao da je sve u potpunom redu, a atmosferu unutar svlačionice opisao je kao - zdravom. Arbeloa je za početak pokušao da… »
Oglasio se Čuameni: "Ovi incidenti nisu dostojni Reala - ostajemo porodica"

Oglasio se Čuameni: "Ovi incidenti nisu dostojni Reala - ostajemo porodica"

B92 pre 26 dana
Vezni igrač Real Madrida Orelijan Čuameni javno se izvinio zbog incidenta koji se dogodio na treningu, ističući da je takvo ponašanje neprihvatljivo i da šteti ugledu kluba. Učinio je to nakon što je objavljeno da su on i Federiko Valverde kažnjeni sa po… »
Real Madrid se hitno oglasio! Milionska kazna Čuameniju i Valverdeu zbog epske sramote

Real Madrid se hitno oglasio! Milionska kazna Čuameniju i Valverdeu zbog epske sramote

Večernje novosti pre 26 dana
FUDBALSKI klub Real Madrid pretvorio se iz "kraljevskog" u rijaliti, a u četvrtak je došlo do tuče dvojice igrača nakon čega je Federiko Valverde završio u bolnici. Klub se sada oglasio i saopštio kazne. FOTO: Depositphotos/Photo by victorttcd Nije dobro… »

Vesti dana »