Povezane vesti

"Pljuju mi po vratima, crtaju polne organe": Taki Marinković mora hitno da se iseli iz stana, otkrio detalje

"Pljuju mi po vratima, crtaju polne organe": Taki Marinković mora hitno da se iseli iz stana, otkrio detalje

Mondo pre 21 sat
Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković tri velike pritiske od kako njegova ćerka Maja vodi rat sa Stanijom Dobrojević u Eliti 9. Taki se oglasio za medije i otkrio da hitno mora da se seli iz stana. Taki se požalio da mu nepoznati ljudi pljuju po… »
"Skoro svaki dan mi pljuju po vratima, crtaju polne organe..." Taki Marinković ne može više da trpi neprijatne situacije…

"Skoro svaki dan mi pljuju po vratima, crtaju polne organe..." Taki Marinković ne može više da trpi neprijatne situacije…

Kurir pre 22 sata
Maja Marinković već nekoliko nedelja unazad vodi medijski rat sa rijaliti zvezdom Stanijom Dobrojević, a sada je za domaće medije otkrio da mora da se preseli iz stana u kom živi, s obzirom na to da, kako kaže, skoro pa svakodnevno doživljava… »
Taki mora hitno da se iseli iz stana: Proživljava pakao zbog ćerke Maje Marinković: "Pljuju mi po vratima, crtaju intimne…

Taki mora hitno da se iseli iz stana: Proživljava pakao zbog ćerke Maje Marinković: "Pljuju mi po vratima, crtaju intimne…

Blic pre 23 sata
Izrazio je zabrinutost zbog pretnji koje dobija, što ga podseća na ranije neprijatne događaje. O komentaru Asmina da Sita Ahmić stoji iza paljenja automobila, Taki je rekao da slučajem rukovode nadležni organi. Otac Maje Marinković, Radomir Taki… »
"Moram da se selim!" Taki Marinković proživljava pakao zbog Maje: "Pljuju mi po vratima i crtaju polne organe"

"Moram da se selim!" Taki Marinković proživljava pakao zbog Maje: "Pljuju mi po vratima i crtaju polne organe"

Telegraf pre 22 sata
Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, oglasio se za medije i otkrio da se suočava sa ozbiljnim problemima u privatnom životu, otkako je njegova ćerka u sukobu sa Stanijom Dobrojević u rijalitiju "Elita 9". Kako tvrdi, zbog učestalih… »

Vesti dana »