Povezane vesti

"Kako smo se pogledali, tako smo se poljubili" Kristijan Golubović iskreno o odnosu sa Ksenijom Pajčin: Bila je fatalna...

"Kako smo se pogledali, tako smo se poljubili" Kristijan Golubović iskreno o odnosu sa Ksenijom Pajčin: Bila je fatalna...

Kurir pre 13 sati
Kristijan Golubović jednom prilikom je pričao o odnosu sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kristijan je izjavio da je Ksenija bila najfatalnija žena koju poznaje. - Tek kad sam napunio 40 godina počeo sam sa starijim ribama, tada je naje***ovnija… »
"Poljubili smo se, čim smo se pogledali" Kristijan Golubović o Kseniji Pajin: "Zbog toga nisam ostao sa njom u vezi"

"Poljubili smo se, čim smo se pogledali" Kristijan Golubović o Kseniji Pajin: "Zbog toga nisam ostao sa njom u vezi"

Blic pre 13 sati
Kseniju je opisao kao jedinstvenu ženu koja je plenila pažnju gde god bi se pojavila. Kristijan se nedavno rastao od nevenčane supruge Kristine, ali kaže da je i dalje voli i nada se pomirenju. Kristijan Golubović jednom prilikom je pričao o odnosu sa… »
"U Nemačkoj me je privela policija zbog se*sa": Kristijan Golubović priznao - Bio sam sa 17 žena odjednom

"U Nemačkoj me je privela policija zbog se*sa": Kristijan Golubović priznao - Bio sam sa 17 žena odjednom

Telegraf pre 15 sati
Kristijan Golubović privukao je pažnju javnosti nakon što je otvoreno govorio o svojoj vezi sa nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. - Tek kad sam napunio 40 godina počeo sam sa starijim ribama, tada je naje*ozovnija pevačica bila Marina Perazić, a… »

Vesti dana »