Povezane vesti
"Kako smo se pogledali, tako smo se poljubili" Kristijan Golubović iskreno o odnosu sa Ksenijom Pajčin: Bila je fatalna...
Kurir 09.05.2026
Kristijan Golubović jednom prilikom je pričao o odnosu sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kristijan je izjavio da je Ksenija bila najfatalnija žena koju poznaje. - Tek kad sam napunio 40 godina počeo sam sa starijim ribama, tada je naje***ovnija… »
"Poljubili smo se, čim smo se pogledali" Kristijan Golubović o Kseniji Pajin: "Zbog toga nisam ostao sa njom u vezi"
Blic 09.05.2026
Kseniju je opisao kao jedinstvenu ženu koja je plenila pažnju gde god bi se pojavila. Kristijan se nedavno rastao od nevenčane supruge Kristine, ali kaže da je i dalje voli i nada se pomirenju. Kristijan Golubović jednom prilikom je pričao o odnosu sa… »
"U Nemačkoj me je privela policija zbog se*sa": Kristijan Golubović priznao - Bio sam sa 17 žena odjednom
Telegraf 09.05.2026
Kristijan Golubović privukao je pažnju javnosti nakon što je otvoreno govorio o svojoj vezi sa nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. - Tek kad sam napunio 40 godina počeo sam sa starijim ribama, tada je naje*ozovnija pevačica bila Marina Perazić, a… »
Vesti dana »
FOTO: Prilazi turbo kružnom toku zatvoreni pred protest studenata
Radio 021 pre 24 satajoš 32 povezane
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 5 satijoš 30 povezanih
Uživo glasovi prebrojani, ovi kandidati su prošli dalje Napeto u svakom minutu, otvoreno glasanje u drugom kolu (foto, video)
Kurir pre 24 satajoš 24 povezane
Svađa Trampa i Meloni: Nova razmena komentara i kritike tuđeg rejtinga
Radio 021 pre 2 satajoš 24 povezane