Повезане вести
"Хоћеш дете да ми отмеш!?": Дејан Пауновић у сукобу са грађанима у Реснику. Координатор СНС довођен и у везу са отмицом…
Нова пре 5 сати
Данас су се у Реснику окупиле две групе грађана - студенти и лојалисти Српске напредне странке. Како је раније јављао Н1, присутан је био и координатор СНС за Ресник, Дејан Пауновић. Збор Раковица је објавио снимак где полиција… »
Вучићеви криминалци отели опозиционара, претукли га и злостављали Вучић: Двојица покушала да скину транспарент „Србија…
Озон пресс пре 5 сати
Воја Здравсковски, активиста Збора Раковица, који је недавно био нападнут и отет на неколико сати у Реснику, испричао је шта се дешавало те вечери. Он је рекао да су га у возилу, у које су га убацили те вечери и одвезли у… »
"Терали су ме да признам да поседујем наркотике": Језива исповест члана збора Раковица ког су отели и претукли СНС батинаши…
Нова пре 9 сати
Активиста Збора Раковица, Воја, који је прошле недеље отет и брутално претучен у Реснику, први пут је јавно говорио о детаљима напада који је изазвао велику пажњу грађана. Како је навео, све се догодило након акције лепљења… »
Отети активиста Збора Раковица: Тукли су ме и претили, променили су причу када су њихова имена објављена
Данас пре 1 дан
Воја, активиста Збора Раковица, који је недавно био нападнут и отет на неколико сати у Реснику, испричао је за Н1 шта се дешавало те вечери. Он је рекао да су га у возилу, у које су га убацили те вечери и одвезли у непознатном… »
Вести дана »
Слави Охајо - "Брадоња" и даље има магију у рукама, срушени Пистонси!
Спортске.нет пре 5 минутајош 44 повезане
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Сербиан Невс Медиа пре 56 минутајош 46 повезаних
Зеленски: Од првих дана тоталног рата до сада, Европа је била уз Украјину
РТВ пре 13 сатијош 1 повезана