Povezane vesti
"Tiho sam mu pevao u bolnici, kao da se nasmejao" Ovaj pevač je pred smrt posetio Halida Bešlića, bili su veoma bliski
Blic pre 14 sati
Dino Merlin mnoge je dirnuo objavom nakon što je Halid preminuo Merlin je i te kako poštovao rad kolege, ali i celu njegovu porodicu Regionalnu muzičku scenu potresao je odlazak legendarnog Halida Bešlića, koji je preminuo u 71. godini na odeljenju… »
"Pevao sam mu tiho našu pesmu, a on mi se blago nasmešio" Pevač o poslednjem susretu sa Halidom Bešlićem
Telegraf pre 13 sati
Regionalnu muzičku scenu potresla je vest o smrti legendarnog pevača Halida Bešlića, koji je preminuo u 71. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Brojne kolege, prijatelji i poštovaoci oprostili su se od umetnika čije su pesme obeležile decenije, a… »
Vesti dana »
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
Beta pre 5 satijoš 46 povezanih
Rat u Ukrajini: Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
Euronews pre 1 danjoš 77 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana