Povezane vesti

Vučić: Važno je da smo na evropskom putu, s onima koji nam žele zlo, pa ni s Martom Kos, ne pričam

Vučić: Važno je da smo na evropskom putu, s onima koji nam žele zlo, pa ni s Martom Kos, ne pričam

N1 Info pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je važno da je Srbija na evropskom putu, ali je dodao da se strancima koji joj ne žele dobro ne javlja na telefon. "Raznim strancima za koje znam da žele zlo Srbiji, ni na telefon se ne javljam"… »
Vučić: S onima koji nam žele zlo, pa ni s Martom Kos, ne pričam

Beta pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je važno da je Srbija na evropskom putu, ali je dodao da se strancima koji joj ne žele dobro ne javlja na telefon. "Raznim strancima za koje znam da žele zlo Srbiji, ni na telefon se ne javljam"… »

Radio sto plus pre 4 sati
“Raznim strancima za koje znam da žele zlo Srbiji, ni na telefon se ne javljam”, rekao je Vučić novinarima, obilazeći Sremski okrug. On je dodao da je prestao da priča o evropskoj komesarki za proširenje Marti Kos, dodajući da “nema šta da priča sa onima… »

Pravo u centar pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je važno da je Srbija na evropskom putu, ali je dodao da se strancima koji joj ne žele dobro ne javlja na telefon. „Raznim strancima za koje znam da žele zlo Srbiji, ni na telefon se ne javljam“… »

Serbian News Media pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je važno da je Srbija na evropskom putu, ali je dodao da se strancima koji joj ne žele dobro ne javlja na telefon. „Raznim strancima za koje znam da žele zlo Srbiji, ni na telefon se ne javljam“… »
Vučić napao Martu Kos i komentarisao nastup Rundeka i centru Beograda: Ne javljam se strancima koji žele zlo Srbiji. Juče su…

Vučić napao Martu Kos i komentarisao nastup Rundeka i centru Beograda: Ne javljam se strancima koji žele zlo Srbiji. Juče su…

Nova pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, tokom boravka u Šidu, da je prestao da se javlja strancima koji, kako kaže, žele zlo Srbiji. On je u tom kontekstu spomenuo komesarku za proširenje EU, Martu Kos. "Vidite da sam prestao da govorim o Marti Kos… »

Vesti dana »