Повезане вести
Вучић напао Марту Кос и коментарисао наступ Рундека у центру Београда: Не јављам се странцима који желе зло Србији. Јуче су…
Нова пре 22 дана
Председник Србије Александар Вучић рекао је, током боравка у Шиду, да је престао да се јавља странцима који, како каже, желе зло Србији. Он је у том контексту споменуо комесарку за проширење ЕУ, Марту Кос. "Видите да сам… »
Вучић: Важно је да смо на европском путу, с онима који нам желе зло, па ни с Мартом Кос, не причам
Н1 Инфо пре 21 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је важно да је Србија на европском путу, али је додао да се странцима који јој не желе добро не јавља на телефон. "Разним странцима за које знам да желе зло Србији, ни на… »
Вучић: С онима који нам желе зло, па ни с Мартом Кос, не причам
Бета пре 21 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је важно да је Србија на европском путу, али је додао да се странцима који јој не желе добро не јавља на телефон. "Разним странцима за које знам да желе зло Србији, ни на… »
Радио сто плус пре 21 дана
“Разним странцима за које знам да желе зло Србији, ни на телефон се не јављам”, рекао је Вучић новинарима, обилазећи Сремски округ. Он је додао да је престао да прича о европској комесарки за проширење Марти Кос, додајући да… »
Право у центар пре 21 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је важно да је Србија на европском путу, али је додао да се странцима који јој не желе добро не јавља на телефон. „Разним странцима за које знам да желе зло Србији, ни на… »
Сербиан Невс Медиа пре 21 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је важно да је Србија на европском путу, али је додао да се странцима који јој не желе добро не јавља на телефон. „Разним странцима за које знам да желе зло Србији, ни на… »
Вести дана »
Света тројица или Духови - после Васкрса и Божића трећи празник по значају
РТВ пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Логично је за кога навија: Никола Јокић уживо у Будимпешти прати финале Лиге шампиона
Данас пре 6 сатијош 3 повезане
Аргентинац постаје прва звезда у фамилији и на Ролан Гаросу: После победе над Синером славио у мечу који је трајао преко шест сати
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Времеплов: НАТО бомбердери у Новом Пазару убили 23, у Сурдулици 20 цивила
РТВ пре 6 сатијош 1 повезана
Данас смена сунца и облака, ево где се очекују пљускови: Температура до 30 степени
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане