Povezane vesti

Željko Mitrović se obratio bivšoj ženi: Evo šta je poručio poznatoj pevačici i to javno

Željko Mitrović se obratio bivšoj ženi: Evo šta je poručio poznatoj pevačici i to javno

Mondo pre 12 sati
Vlasnik Pink televizije Pink Media Group, Željko Mitrović, javno je na Instagramu čestitao rođendan svojoj bivšoj supruzi Sonji Mitrović Hani. Povodom njenog rođendana, Željko Mitrović je sa svojim bendom izveo i rođendansku pesmu posvećenu Sonji, nakon… »
"Spasila si mi život" Željko Mitrović se javno obratio bivšoj ženi i poručio: "Voli te tvoj Žeks" Evo šta je njihova ćerka…

"Spasila si mi život" Željko Mitrović se javno obratio bivšoj ženi i poručio: "Voli te tvoj Žeks" Evo šta je njihova ćerka…

Kurir pre 16 sati
Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, javno se obratio svojoj bivšoj supruzi Sonji Mitrović Hani, koja je inače pevačica i muzički producent. Njih dvoje imaju ćerku i sina. Iako su bivši partneri, izgleda da su odnosi između njih ostali perfektni, te… »
"Kad sam ti život iskomplikovao, uzvratila si..." Željko Mitrović se hitno obratio bivšoj ženi!

"Kad sam ti život iskomplikovao, uzvratila si..." Željko Mitrović se hitno obratio bivšoj ženi!

Telegraf pre 18 sati
Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, čestitao je javno na Instagramu rođendan svojoj bivšoj ženi Sonji Mitrović Hani. Sonja je pevačica i muzički producent, a sa Željkom ima dvoje dece, ćerku i sina. Željko Mitrović, otpevao je Sonji rođendansku… »
"Spasila si mi život, a ja sam tvoj zakomplikovao" Željko Mitrović čestitao rođendan bivšoj ženi: "Voli te tvoj Žeks"

"Spasila si mi život, a ja sam tvoj zakomplikovao" Željko Mitrović čestitao rođendan bivšoj ženi: "Voli te tvoj Žeks"

Blic pre 18 sati
Mitrović je otpevao rođendansku pesmu Sonji sa svojim bendom i preneo joj emotivnu poruku. Sonja Hani je poznata pevačica i muzički producent, sa hitovima kao što su „Džip“, „Otkini, bejbe“ i „Sedam godina“. Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije… »

Vesti dana »