Povezane vesti
Može li terapija LED svetlom da vam oporavi kožu
BBC News 09.05.2026
Postoje tvrdnje da crveno LED svetlo može da doprinese bržem oporavku ili učini da izgledamo mlađe, ali šta naučnici kažu na to? Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne… »
NIN 09.05.2026
Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne preporučujem). Ali uveravaju me da sada neću postati smeđa i hrskava. "Ovo je crveno svetlo", objašnjava doktor Kal Šilds. "Ono će vam… »
Radio 021 09.05.2026
Postoje tvrdnje da crveno LED svetlo može da doprinese bržem oporavku ili učini da izgledamo mlađe, ali šta naučnici kažu na to? Ruth Clegg BBC Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od… »
Južne vesti 09.05.2026
Ruth Clegg BBC Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne preporučujem). Ali uveravaju me da sada neću postati smeđa i hrskava. „Ovo je crveno svetlo“, objašnjava doktor Kal… »
Vesti dana »
Potvrđena optužnica u slučaju pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 27 povezanih
Ministar prosvete: Najveće interesovanje za upis u gimnazije, medicinske i elektrotehničke škole, manji broj kandidata za IT odeljenja
Morava info pre 1 satjoš 23 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu tropskih temperatura
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Đilas: Ne kritikujemo ljude, već odluku koja ostavlja Vučiću kontrolu nad REM-om
Beta pre 2 satajoš 21 povezana