Povezane vesti
Može li terapija LED svetlom da vam oporavi kožu
BBC News pre 9 sati
Postoje tvrdnje da crveno LED svetlo može da doprinese bržem oporavku ili učini da izgledamo mlađe, ali šta naučnici kažu na to? Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne… »
Južne vesti pre 9 sati
Ruth Clegg BBC Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne preporučujem). Ali uveravaju me da sada neću postati smeđa i hrskava. „Ovo je crveno svetlo“, objašnjava doktor Kal… »
Radio 021 pre 9 sati
Postoje tvrdnje da crveno LED svetlo može da doprinese bržem oporavku ili učini da izgledamo mlađe, ali šta naučnici kažu na to? Ruth Clegg BBC Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od… »
NIN pre 9 sati
Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne preporučujem). Ali uveravaju me da sada neću postati smeđa i hrskava. "Ovo je crveno svetlo", objašnjava doktor Kal Šilds. "Ono će vam… »
Vesti dana »
Ništa od novog evropskog finala, Radnički u Marseju ispustio tri gola viška
Sportske.net pre 1 danjoš 46 povezanih
Tenzije na Bliskom istoku: Britanija šalje moćni razarač u region, ono što se dešava oko ostrva Harg zabrinjava, CIA procenila koliko Iran može da izdrži
Blic pre 1 danjoš 46 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana