Povezane vesti
Može li terapija LED svetlom da vam oporavi kožu
BBC News 09.05.2026
Postoje tvrdnje da crveno LED svetlo može da doprinese bržem oporavku ili učini da izgledamo mlađe, ali šta naučnici kažu na to? Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne… »
Južne vesti 09.05.2026
Ruth Clegg BBC Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne preporučujem). Ali uveravaju me da sada neću postati smeđa i hrskava. „Ovo je crveno svetlo“, objašnjava doktor Kal… »
Radio 021 09.05.2026
Postoje tvrdnje da crveno LED svetlo može da doprinese bržem oporavku ili učini da izgledamo mlađe, ali šta naučnici kažu na to? Ruth Clegg BBC Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od… »
NIN 09.05.2026
Na prvi pogled, podseća me na krevet za solarijum na kojem sam se pržila onomad kao naivna tinejdžerka (što od srca ne preporučujem). Ali uveravaju me da sada neću postati smeđa i hrskava. "Ovo je crveno svetlo", objašnjava doktor Kal Šilds. "Ono će vam… »
Vesti dana »
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 42 povezane
Goran Marković: Napad na Filipovića je metastaza fašističkog režima
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Kad rulja pretuče akademskog profesora to je poruka svima – ćutite, ili…!
Jugmedia pre 3 satajoš 57 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 57 povezanih
Prekinuta konstitutivna sednica u Prištini – Kurti nema kandidata, tražio dodatno vreme
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih