Povezane vesti

Još uvek čeka podelu imovine Velika ispovest Raletove bivše: Ana Nikolić joj pretila dok je bila bolesna, a evo ko je kriv za…

Još uvek čeka podelu imovine Velika ispovest Raletove bivše: Ana Nikolić joj pretila dok je bila bolesna, a evo ko je kriv za…

Kurir pre 25 dana
Bišva supruga kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, Slavica Ratković Coka rešila je da otvori dušu i progovori o odnosu sa Raletom. Ona nije štedela reči o krahu braka, ali je u tom razgovoru koji je imala za Blic, pričala i o Raletovoj vezi sa pevačicom… »
"Ana Nikolić mi je pretila" Bivša Raletova žena došla u Beograd da reše imovinu, progovorila o novcu, prevarama i svađi…

"Ana Nikolić mi je pretila" Bivša Raletova žena došla u Beograd da reše imovinu, progovorila o novcu, prevarama i svađi…

Blic pre 25 dana
Slavica tvrdi da nikada nije bila ljubomorna i da nije imala problem sa Raletovim devojkama, ali ističe da sada ima neraščišćena materijalna pitanja s bivšim mužem. Odnosi sa Anom Nikolić postali su napeti kada je Ana počela da šalje neprijatne poruke… »
Ana pretila Raletovoj bivšoj ženi: Konačno progovorila Slavica i obelodanila šta je pevačica uradila porodici

Ana pretila Raletovoj bivšoj ženi: Konačno progovorila Slavica i obelodanila šta je pevačica uradila porodici

Mondo pre 25 dana
Bišva supruga kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, Slavica Coka Ratković živi u stanu u kom je živela sa kompozitorom, a u kom žive danas njena deca koju je dobila u braku sa Raletom. Slavica Coka Ratković otvorila je dušu i progovorila o krahu braka sa… »
"Slala je poruke dok sam bila u bolnici", Raletova bivša žena stigla u Beograd da sredi imovinu, urnisala Anu

"Slala je poruke dok sam bila u bolnici", Raletova bivša žena stigla u Beograd da sredi imovinu, urnisala Anu

Telegraf pre 25 dana
Bišva supruga kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, Slavica Coka Ratković vratila se u Srbiju i odmah progovorila o pretnjama koje navodno dobija od Ane Nikolić. Coka Ratković govorila je o krahu braka sa Raletom Ratkovićem, njegovoj vezi sa Anom Nikolić… »

Vesti dana »