Povezane vesti
Članovi benda "Lavina" sumirali utiske pred Evroviziju: "Jasno nam je da se ne dopadamo svima..."
B92 09.05.2026
Vokal benda "Lavina", Luka Aranđelović, izjavio je da su zadovoljni dosadašnjim probama pred prvo polufinale Evrovizije. Takođe on navodi da još ima prostora za dodatno usavršavanje nastupa kojim će 12. maja u dvorani Wiener Stadthalle predstaviti Srbiju… »
Bend „Lavina” spreman za evrovizijsku scenu
Politika 09.05.2026
Cilj je savršen nastup. Vokal benda „Lavina” Luka Aranđelović izjavio je da su zadovoljni dosadašnjim probama pred prvo polufinale „Evrovizije”, ali da još ima prostora za dodatno usavršavanje nastupa kojim će 12. maja u dvorani Wiener Stadthalle… »
"Lavina" na generalnoj probi Evrovizije negodovala: Evo šta su zamerili organizatorima
Kurir 09.05.2026
Evrovizija počinje 12. maja u Beču a srpski predstavnici nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri. Grupa "Lavina" sa numerom "Kraj mene" poslednja će se predstaviti publici. Individualne probe su završene i do generalne probe ekipa će, kako najavljuju… »
Lavina za Tanjug: Ima još prostora za usavršavanje nastupa u Beču
Euronews 09.05.2026
Vokal benda Lavina Luka Aranđelović izjavio je da su zadovoljni dosadašnjim probama pred prvo polufinale Evrovizije, ali da još ima prostora za dodatno usavršavanje nastupa kojim će 12. maja u dvorani "Wiener Stadthalle" predstaviti Srbiju pesmom "Kraj… »
Da li će nastup „Lavine“ u polufinalu promeniti sve, pošto je Srbija trenutno loše kotirana na kladionicama?
Rešetka 09.05.2026
Bend „Lavina“ iz Niša predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije sa numerom „Kraj mene“, a prema prvim reakcijama publike i fanova ovog takmičenja, srpski predstavnici već privlače ogromnu pažnju evropske javnosti. Ovogodišnja Evrovizija… »
Vesti dana »
Vučić: Slučaj "zvučni top" će dobiti sudski epilog, tužilaštvo će upoznati javnost o tome
Nova pre 12 minutajoš 29 povezanih
„U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide“: 34. godišnjica stradanja Srba u Srednjem Podrinju i Birču
Nedeljnik pre 42 minutajoš 23 povezane
Uhapšen mladić iz Bogatića zbog zastrašivanja vlasnika poslovnih objekata u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 52 minutajoš 63 povezane