Povezane vesti

"Uzeo sam nož za limun i ubadao ga u vrat, slušao sam kako krklja" Vlasnik kafane osumnjičen za ubistvo Ivana opisao jezive…

"Uzeo sam nož za limun i ubadao ga u vrat, slušao sam kako krklja" Vlasnik kafane osumnjičen za ubistvo Ivana opisao jezive…

Blic pre 6 sati
Mihal L. (64), vlasnik kafane iz Aradca, priznao je ubistvo Ivana Vijoglavina i detaljno opisao kako je zločin počinjen. Nakon sukoba i fizičkog obračuna sa žrtvom u kafani, Mihal je nožem usmrtio Ivana ubodima u vrat i ramena. Mihal L. (64), vlasnik… »
"Optužio me da sam lopov, uzeo sam nož za limun i izbo ga, krkljao je" Jeziva odbrana vlasnika kafane u kojoj je ubijen Ivan…

"Optužio me da sam lopov, uzeo sam nož za limun i izbo ga, krkljao je" Jeziva odbrana vlasnika kafane u kojoj je ubijen Ivan…

Kurir pre 7 sati
Mihal L. (64), vlasnik kafane u Aradcu kod Zrenjanina, kako Kurir saznaje, priznao je ubistvo Ivana Vijoglavina (35) i detaljno opisao kako je, nakon zločina, uz pomoć sina Mihala L. (38), telo umotao u ćebe, odvezao do Tise i bacio u reku, a potom… »
"Treba li da se desi još jedno ubistvo? U strahu smo!" Teške reči majke ubijenog Ivana nakon susreta sa osumnjičenim koji je…

"Treba li da se desi još jedno ubistvo? U strahu smo!" Teške reči majke ubijenog Ivana nakon susreta sa osumnjičenim koji je…

Kurir pre 14 sati
Lila, majka brutalno ubijenog Ivana Vijoglavina (35) iz Aradca, kaže da njena porodica živi u strahu otkako je iz pritvora pušten Mihal L. (38), sin osumnjičenog za ubistvo,koji je donedavno i sam bio iza rešetaka zbog prikrivanja zločina. Ona je u… »

Vesti dana »