Povezane vesti

"Uzeo sam nož za limun i ubadao ga u vrat, slušao sam kako krklja" Vlasnik kafane osumnjičen za ubistvo Ivana opisao jezive…

"Uzeo sam nož za limun i ubadao ga u vrat, slušao sam kako krklja" Vlasnik kafane osumnjičen za ubistvo Ivana opisao jezive…

Blic 09.05.2026
Mihal L. (64), vlasnik kafane iz Aradca, priznao je ubistvo Ivana Vijoglavina i detaljno opisao kako je zločin počinjen. Nakon sukoba i fizičkog obračuna sa žrtvom u kafani, Mihal je nožem usmrtio Ivana ubodima u vrat i ramena. Mihal L. (64), vlasnik… »
"Optužio me da sam lopov, uzeo sam nož za limun i izbo ga, krkljao je" Jeziva odbrana vlasnika kafane u kojoj je ubijen Ivan…

"Optužio me da sam lopov, uzeo sam nož za limun i izbo ga, krkljao je" Jeziva odbrana vlasnika kafane u kojoj je ubijen Ivan…

Kurir 09.05.2026
Mihal L. (64), vlasnik kafane u Aradcu kod Zrenjanina, kako Kurir saznaje, priznao je ubistvo Ivana Vijoglavina (35) i detaljno opisao kako je, nakon zločina, uz pomoć sina Mihala L. (38), telo umotao u ćebe, odvezao do Tise i bacio u reku, a potom… »
"Treba li da se desi još jedno ubistvo? U strahu smo!" Teške reči majke ubijenog Ivana nakon susreta sa osumnjičenim koji je…

"Treba li da se desi još jedno ubistvo? U strahu smo!" Teške reči majke ubijenog Ivana nakon susreta sa osumnjičenim koji je…

Kurir 09.05.2026
Lila, majka brutalno ubijenog Ivana Vijoglavina (35) iz Aradca, kaže da njena porodica živi u strahu otkako je iz pritvora pušten Mihal L. (38), sin osumnjičenog za ubistvo,koji je donedavno i sam bio iza rešetaka zbog prikrivanja zločina. Ona je u… »

Vesti dana »