Povezane vesti

"Niko me ne pita da li imam za hleb" Poznata Srpkinja (44) zarađuje od prodaje golišavih fotografija: Razapinjali su me na…

"Niko me ne pita da li imam za hleb" Poznata Srpkinja (44) zarađuje od prodaje golišavih fotografija: Razapinjali su me na…

Kurir pre 21 sat
Kako bi zaradila novac za osnovne životne potrebe, bivša košarkašica Milica Dabović otvorila je profil na sajtu za odrasle. Posle nekog vremena od otvaranja profila, ona je objasnila sa čim se suočavala. Otkrila je šta su joj sve govorili kad se odlučila… »
Poznata Srpkinja (44) otvorila profil na sajtu za odrasle da bi zaradila pare, a sad kroz suze otkrila: "Niko me nije pitao da…

Poznata Srpkinja (44) otvorila profil na sajtu za odrasle da bi zaradila pare, a sad kroz suze otkrila: "Niko me nije pitao da…

Blic pre 22 sata
Zbog svoje odluke doživela je brojne osude, ali ističe da ju je bolelo što je nerazumevanje okoline sve vreme pratilo. Naglasila je da joj je najvažnije mišljenje njenog sina koji je smatra najboljom mamom na svetu. Bivša košarkašica Milica Dabović, da… »

Vesti dana »