Povezane vesti
Bogata Srpkinja šokirala izgledom: Evo kako se neguje u vili koju je izgradila: "Ne mogu, imam neke..."
Telegraf 09.05.2026
Popularna influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, ponovo je uspela da nasmeje i zaintrigira svoje brojne pratioce na Instagramu. Ona je podelila snimak na kojem izgleda gotovo neprepoznatljivo, "upakovana" u specifičnu opremu za lepotu… »
Bogata Srpkinja šokirala scenom iz kuće! Pokazala kako se podmlađuje, a prizor kao iz naučnofantastičnog filma: "Ne mogu, imam…
Blic 09.05.2026
Otkrila je da se preselila iz grada na selo, gde su njena deca veoma srećna. Naglašava važnost samodiscipline, ličnog zadovoljstva i motivacije za posao. Popularna influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, ponovo je uspela da nasmeje i… »
Vesti dana »
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Posle afričke kuge svinja u Srbiju stigle i boginje koza i ovaca
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 15 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Radio sto plus pre 35 minutajoš 16 povezanih