Povezane vesti
Milica Todorović se javno obratila svom sinu: Podelila emotivnu poruku i raznežila pratioce
Mondo pre 5 sati
Milica Todorović porodila se početkom februara ove godine i na svet donela sina Bogdana, koji je postao centar njenog sveta. Pevačica se sada emotivnom porukom obratila nasledniku na društvenim mrežama i raznežila brojne pratioce. "Za moje dete. Najlepši… »
Milica se iselila iz stana, pa se sad obratila sinu: “Najlepši dan u mom životu…”
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Milica Todorović porodila se početkom februara ove godine i na svet donela sina Bogdana, koji je centar njenog života. Ona se sada sinu obratila na društvenim mrežama. Milica je podelila poruku kojom je mnoge raznežila. - Za moje dete. Najlepši… »
"Za moje dete" Milica Todorović se obratila sinu Bogdanu koji ima tri meseca: "Najlepši dan u životu, s ljubavlju mama"
Blic pre 6 sati
Izjavila je da joj se ispunila najveća želja – da postane majka. Zamolila je javnost da i dalje poštuje privatnost njene porodice dok se oporavlja i uživa sa detetom. Pevačica Milica Todorović porodila se početkom februara ove godine i na svet donela… »
"Najlepši dan u mom životu" Milica Todorović se obratila sinu Bogdanu, uputila mu emotivne reči: Za moje dete...
Kurir pre 6 sati
Pevačica Milica Todorović porodila se početkom februara ove godine i na svet donela sina Bogdana, koji je centar njenog života. Milica se sada sinu obratila na društvenim mrežama. Milica je podelila poruku kojom je mnoge raznežila. - Za moje dete… »
Vesti dana »
Studentska akcija (Ne)bojte se i dalje smo tu, počela tišinom ispred beogradskog Pravnog fakulteta
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Putnici sa kruzera smrti stižu u evropske gradove. Širi se strah od smrtonosne andske varijante, vojska i policija na ulicama: Počela evakuacija na Tenerifima (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 74 povezane
Đedović Handanović: Očekujem novi predlog MOL-a u najkraćem roku, danas ili sutra
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Maj odavno nije bio ovako varljiv: Čubrilo najavljuje da nas najkasnije od utorka čekaju nove kiše i osetno zahlađenje, smene sunčanih i kišnih dana do kraja meseca
Dnevnik pre 9 minutajoš 15 povezanih
Uhapšen direktor firme čiji je radnik poginuo usled pada sa skele, policija traga za još jednom osobom
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 34 povezane