Повезане вести
Ушаков: Виткоф и Кушнер ускоро стижу у Москву, наставићемо дијалог
РТВ 10.05.2026
МОСКВА - Помоћник руског председника Јуриј Ушаков изјавио је данас да ће изасланици америчког председника Стивен Виткоф и Џаред Кушнер ускоро допутовати у Москву. "Пре или касније, мислим, врло скоро, наше редовне колеге Стив… »
Виткоф и Кушнер ускоро у Москви? Огласио се Ушаков
Телеграф 10.05.2026
Помоћник руског председника Јуриј Ушаков изјавио је данас да ће изасланици америчког председника Стивен Виткоф и Џаред Кушнер ускоро допутовати у Москву. "Пре или касније, мислим, врло скоро, наше редовне колеге Стив Виткоф и… »
Виткоф и Кушнер стижу у Москву: Наставља се дијалог са САД
Вечерње новости 10.05.2026
ПОМОЋНИК руског председника Јуриј Ушаков изјавио је данас да ће изасланици америчког председника Стивен Виткоф и Џаред Кушнер ускоро допутовати у Москву. Фото: Пиксабаи/Евгени - Пре или касније, мислим, врло скоро, наше редовне… »
Помоћник руског председника: Не постоји споразум о продужењу тродневног прекида ватре са Украјином
Инсајдер 10.05.2026
Помоћник руског председника Јуриј Ушаков изјавио је синоћ да не постоји споразум о продужењу тродневног прекида ватре између Русије и Украјине. Кремљ Фото: Александергусев - александергусев.цом, ЦЦ БИ-СА 3.0, викимедиа.орг "Не… »
Ушаков: Нема продужетка прекида ватре са Украјином
Политика 10.05.2026
Трамп би желео да се прекид ватре између Русије и Украјине продужи. Помоћник руског председника Јуриј Ушаков изјавио је да не постоји споразум о продужењу тродневног прекида ватре између Русије и Украјине. "Не, постојао је… »
Вести дана »
Сутра наставак седнице Народне скупштине о неповерењу Влади Србије
Еуроневс пре 24 минутајош 61 повезана