Povezane vesti
"Ljudska nakaza i monstrum" Stanija žestoko izvređala Alibabu: Ni Maju nije štedela
Blic 10.05.2026
Stanija je otvoreno govorila o svom bolnom iskustvu sa Asminom, nazvavši ga manipulativnim i nazvala ga 'monstrumom'. Izrazila je razočaranje u Maju, smatrajući da nije promenila svoje ponašanje i uputila joj teške reči. Stanija Dobrojević nije štedela… »
"Nakaza i monstrum, kad sam zaključala intimu..." Stanija urnisala Asmina, pa udarila žestoko na Maju
Telegraf 10.05.2026
Stanija Dobrojević nije štedela reči kada je komentarisala Maju Marinković i Asmina Durdžića tokom nominacija. Bivšu drugaricu i bivšeg verenika žestoko je oplela. - Asmine, hoćeš da uniziš i poniziš druge da bi sebe izdigao. Mene i Jovanu si hvalio, a… »
"Ljudska nakaza i monstrum" Stanija žestoko izvređala Asmina, nije štedela ni Maju Marinković
Kurir 10.05.2026
Stanija Dobrojević nije štedela reči kada je komentarisala Maju Marinković i Asmina Durdžića tokom nominacija. Bivšu drugaricu i bivšeg verenika žestoko je isprozivala. - Asmine, hoćeš da uniziš i poniziš druge da bi sebe izdigao. Mene i Jovanu si… »
Vesti dana »
Kad rulja pretuče akademskog profesora to je poruka svima – ćutite, ili…!
Jugmedia pre 12 minutajoš 57 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 41 povezana
Iran, Oman, SAD „blizu“ dogovora o Ormuskom moreuzu: Zašto bi Vašington sada mogao pristati na zahteve Teherana?
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 22 povezane
Komemoracija u Hirošimi na 81. godišnjicu napada SAD atomskom bombom
Beta pre 7 minutajoš 21 povezana