Povezane vesti

"Ljudska nakaza i monstrum" Staniji žestoko izvređala Alibabu: Ni Maju nije štedela

"Ljudska nakaza i monstrum" Staniji žestoko izvređala Alibabu: Ni Maju nije štedela

Blic pre 17 minuta
Stanija je otvoreno govorila o svom bolnom iskustvu sa Asminom, nazvavši ga manipulativnim i nazvala ga 'monstrumom'. Izrazila je razočaranje u Maju, smatrajući da nije promenila svoje ponašanje i uputila joj teške reči. Stanija Dobrojević nije štedela… »
"Nakaza i monstrum, kad sam zaključala intimu..." Stanija urnisala Asmina, pa udarila žestoko na Maju

"Nakaza i monstrum, kad sam zaključala intimu..." Stanija urnisala Asmina, pa udarila žestoko na Maju

Telegraf pre 13 sati
Stanija Dobrojević nije štedela reči kada je komentarisala Maju Marinković i Asmina Durdžića tokom nominacija. Bivšu drugaricu i bivšeg verenika žestoko je oplela. - Asmine, hoćeš da uniziš i poniziš druge da bi sebe izdigao. Mene i Jovanu si hvalio, a… »
"Ljudska nakaza i monstrum" Stanija žestoko izvređala Asmina, nije štedela ni Maju Marinković

"Ljudska nakaza i monstrum" Stanija žestoko izvređala Asmina, nije štedela ni Maju Marinković

Kurir pre 14 sati
Stanija Dobrojević nije štedela reči kada je komentarisala Maju Marinković i Asmina Durdžića tokom nominacija. Bivšu drugaricu i bivšeg verenika žestoko je isprozivala. - Asmine, hoćeš da uniziš i poniziš druge da bi sebe izdigao. Mene i Jovanu si… »

Vesti dana »