Povezane vesti
"Ljudska nakaza i monstrum" Stanija žestoko izvređala Alibabu: Ni Maju nije štedela
Blic 10.05.2026
Stanija je otvoreno govorila o svom bolnom iskustvu sa Asminom, nazvavši ga manipulativnim i nazvala ga 'monstrumom'. Izrazila je razočaranje u Maju, smatrajući da nije promenila svoje ponašanje i uputila joj teške reči. Stanija Dobrojević nije štedela… »
"Nakaza i monstrum, kad sam zaključala intimu..." Stanija urnisala Asmina, pa udarila žestoko na Maju
Telegraf 10.05.2026
Stanija Dobrojević nije štedela reči kada je komentarisala Maju Marinković i Asmina Durdžića tokom nominacija. Bivšu drugaricu i bivšeg verenika žestoko je oplela. - Asmine, hoćeš da uniziš i poniziš druge da bi sebe izdigao. Mene i Jovanu si hvalio, a… »
"Ljudska nakaza i monstrum" Stanija žestoko izvređala Asmina, nije štedela ni Maju Marinković
Kurir 10.05.2026
Stanija Dobrojević nije štedela reči kada je komentarisala Maju Marinković i Asmina Durdžića tokom nominacija. Bivšu drugaricu i bivšeg verenika žestoko je isprozivala. - Asmine, hoćeš da uniziš i poniziš druge da bi sebe izdigao. Mene i Jovanu si… »
Vesti dana »
Putin besan na Nemačku, procurila strašna pretnja: "Voz koji prevozi lidere do Kijeva može postati meta Rusije"
Mondo pre 6 minutajoš 29 povezanih
Zaoštravanje odnosa zbog vazdušnog prostora i optužbi za napade dronovima
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 35 povezanih
CENTKOM negirao da su američke snage gađale civile na svadbi u Iranu
Politika pre 56 minutajoš 66 povezanih
SRCE RO za obrazovanje: Još 15 otkaza profesorima u Jovinoj gimnaziji
Serbian News Media pre 56 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 35 povezanih