Povezane vesti
Parada na Dan pobede u Moskvi bila je drugačija: Utisci BBC urednika
BBC News pre 5 sati
Parada na Crvenom trgu protekla je bez naoružanja, koje Kremlj obično pokazuje kako bi predstavio moć na međunarodnom nivou. Prisustvovao sam mnogim paradama povodom Dana pobede na Crvenom trgu. Ovogodišnja je delovala veoma drugačije. Prethodnih godina… »
Danas pre 5 sati
Prisustvovao sam mnogim paradama povodom Dana pobede na Crvenom trgu. Ovogodišnja je delovala veoma drugačije. Prethodnih godina sam morao da trčim od medijskog autobusa koji se obično parkira pored Hrama Svetog Vasilija, kako bih zauzeo pristojno mesto… »
Radio 021 pre 5 sati
Parada na Crvenom trgu protekla je bez naoružanja, koje Kremlj obično pokazuje kako bi predstavio moć na međunarodnom nivou. Getty Images Ruski vojnici okupljeni tokom parade povodom Dana pobede Prisustvovao sam mnogim paradama povodom Dana pobede na… »
Južne vesti pre 5 sati
Getty Images Ruski vojnici okupljeni tokom parade povodom Dana pobede Prisustvovao sam mnogim paradama povodom Dana pobede na Crvenom trgu. Ovogodišnja je delovala veoma drugačije. Prethodnih godina sam morao da trčim od medijskog autobusa koji se obično… »
NIN pre 5 sati
Prisustvovao sam mnogim paradama povodom Dana pobede na Crvenom trgu. Ovogodišnja je delovala veoma drugačije. Prethodnih godina sam morao da trčim od medijskog autobusa koji se obično parkira pored Hrama Svetog Vasilija, kako bih zauzeo pristojno mesto… »
Vesti dana »
"(Ne)bojte se, i dalje smo tu": Studentska akcija ispred Pravnog fakulteta počela odavanjem pošte
N1 Info pre 18 minutajoš 12 povezanih
Je l' ovo "kruzer smrti" ili nastavak krstarenja? Brod na kom su ljudi umirali od hantavirusa ide u još jedan španski grad, onda tek u Holandiju na dezinfekciju
Kurir pre 18 minutajoš 74 povezane
Đedović Handanović o prodaji NIS: Očekujem novi predlog MOL u najkraćem roku
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
Hitno upozorenje RHMZ: Srbiji prete grmljavina, grad i olujno nevreme, sve kreće ovog datuma
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
U Zrenjaninu uhapšeno odgovorno lice firme čiji je radnik pao sa skele na gradilištu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane