Povezane vesti
Upotreba herbicida u srpskoj poljoprivredi: 'Prskaj, nema veze'
BBC News pre 1 dan
Totalni herbicid je neselektivno sredstvo za suzbijanje korova, koje uništava skoro sve zelene biljke sa kojima dođe u kontakt. Mnogi ga koriste kako bi uništili korov, ali je izuzetno opasan ako uđe u organizam. Radujem se proleću, ali me nekad izmori i… »
Radio 021 pre 1 dan
Totalni herbicid je neselektivno sredstvo za suzbijanje korova, koje uništava skoro sve zelene biljke sa kojima dođe u kontakt. Mnogi ga koriste kako bi uništili korov, ali je izuzetno opasan ako uđe u organizam. BBC/Jelena Subin Požutela njiva posle… »
NIN pre 1 dan
Radujem se proleću, ali me nekad izmori i sama pomisao na redovno košenje trave u selu gde mi živi majka. Veliko dvorište, voćnjak i travnjak ispred kuće - na to ode i nekoliko sati neprekidnog rada, ako ne računam kratke pauze za vodu i da sipam benzin… »
Upotreba herbicida u srpskoj poljoprivredi: ‘Prskaj, nema veze’
Južne vesti pre 1 dan
BBC/Jelena Subin Požutela njiva posle upotrebe totalnih herbicida Radujem se proleću, ali me nekad izmori i sama pomisao na redovno košenje trave u selu gde mi živi majka. Veliko dvorište, voćnjak i travnjak ispred kuće – na to ode i nekoliko sati… »
Vesti dana »
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Indijski premijer pozvao građane da godinu dana ne kupuju zlatni nakit
Danas pre 5 satijoš 1 povezana