Povezane vesti

Durlanska pijaca – spolja bez tezgi, unutra bez klime, uskoro bez prodavaca

Jugmedia pre 1 sat
Razgovarajući s ljudima na Durlanskoj pijaci, prišao mi je prodavac Ljubiša Zlatanović, koji već 17 godina ima svoju tezgu i ukazao mi na ogromne probleme koje prodavci imaju – u hali nema klime, umesto uređenog prostora spolja gde su bile tezge, sada je… »

Jug press pre 3 sata
NIŠ Razgovarajući s ljudima na Durlanskoj pijaci, prišao mi je prodavac Ljubiša Zlatanović, koji već 17 godina ima svoju tezgu i ukazao mi na ogromne probleme koje prodavci imaju – u hali nema klime, umesto uređenog prostora spolja gde su bile tezge… »
Prodavci sa Durlanske pijace traže vraćanje tezgi na otvorenom, u hali nema ni klime ni ventilacije

Prodavci sa Durlanske pijace traže vraćanje tezgi na otvorenom, u hali nema ni klime ni ventilacije

Južne vesti pre 5 sati
Visoke temperature, neuslovna hala bez klime i ventilacije, ukinute spoljne tezge i pad prodaje – problemi su na koje već godinama ukazuju prodavci sa Durlanske pijace u Nišu, tražeći da se prostor vrati u prvobitno stanje i da tezge ponovo budu… »
Durlanska pijaca bez tezgi napolju, u hali nema klime ni ventilacije

Durlanska pijaca bez tezgi napolju, u hali nema klime ni ventilacije

Serbian News Media pre 8 sati
Prodavac Ljubiša Zlatanović, koji na pijaci ima tezgu već 17 godina, kaže da je nakon uređenja nastao veliki problem. Prema njegovim rečima, ranije su tezge bile na otvorenom, a prostor na kome su se nalazile sada je pretvoren u parking. Zlatanović… »
„Guraju nas u tor bez ventilacije“: Prodavci traže vraćanje tezgi na Durlansku pijacu

„Guraju nas u tor bez ventilacije“: Prodavci traže vraćanje tezgi na Durlansku pijacu

Rešetka pre 8 sati
Prodavci sa Durlanske pijace u Nišu upozoravaju da su, nakon rekonstrukcije i premeštanja tezgi u zatvorenu halu, uslovi za rad postali gotovo neizdrživi, dok je prostor na kojem su se ranije nalazile tezge pretvoren u parking. Na probleme je ukazala… »

Vesti dana »