Povezane vesti
Durlanska pijaca – spolja bez tezgi, unutra bez klime, uskoro bez prodavaca
Jugmedia pre 1 sat
Razgovarajući s ljudima na Durlanskoj pijaci, prišao mi je prodavac Ljubiša Zlatanović, koji već 17 godina ima svoju tezgu i ukazao mi na ogromne probleme koje prodavci imaju – u hali nema klime, umesto uređenog prostora spolja gde su bile tezge, sada je… »
Durlanska pijaca – spolja bez tezgi, unutra bez klime, uskoro bez prodavaca
Jug press pre 3 sata
NIŠ Razgovarajući s ljudima na Durlanskoj pijaci, prišao mi je prodavac Ljubiša Zlatanović, koji već 17 godina ima svoju tezgu i ukazao mi na ogromne probleme koje prodavci imaju – u hali nema klime, umesto uređenog prostora spolja gde su bile tezge… »
Prodavci sa Durlanske pijace traže vraćanje tezgi na otvorenom, u hali nema ni klime ni ventilacije
Južne vesti pre 5 sati
Visoke temperature, neuslovna hala bez klime i ventilacije, ukinute spoljne tezge i pad prodaje – problemi su na koje već godinama ukazuju prodavci sa Durlanske pijace u Nišu, tražeći da se prostor vrati u prvobitno stanje i da tezge ponovo budu… »
Durlanska pijaca bez tezgi napolju, u hali nema klime ni ventilacije
Serbian News Media pre 8 sati
Prodavac Ljubiša Zlatanović, koji na pijaci ima tezgu već 17 godina, kaže da je nakon uređenja nastao veliki problem. Prema njegovim rečima, ranije su tezge bile na otvorenom, a prostor na kome su se nalazile sada je pretvoren u parking. Zlatanović… »
„Guraju nas u tor bez ventilacije“: Prodavci traže vraćanje tezgi na Durlansku pijacu
Rešetka pre 8 sati
Prodavci sa Durlanske pijace u Nišu upozoravaju da su, nakon rekonstrukcije i premeštanja tezgi u zatvorenu halu, uslovi za rad postali gotovo neizdrživi, dok je prostor na kojem su se ranije nalazile tezge pretvoren u parking. Na probleme je ukazala… »
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 26 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Beta pre 51 minutajoš 26 povezanih
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Nova pre 56 minutajoš 28 povezanih
Ovo je prvi zaraženi od hantavirusa sa kruzera smrti: Putovao sa ženom po Južnoj Americi, pa pronađeni mrtvi
Mondo pre 31 minutajoš 82 povezane