Povezane vesti
Trijumf za Hartefakt u Rijeci: Pet nagrada za hit predstavu “Kako sam naučila da vozim”
Kurir pre 6 sati
Hartefaktova predstava “Kako sam naučila da vozim” izvedena je u subotu, 9. maja 2026. godine, u okviru programa Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci i ponela je nagrade u čak pet kategorija: nagradu za režiju ( Tara Manić), nagradu za najboljeg… »
Predstava Hartefakta "Kako sam naučila da vozim" odnela pet nagrada u Rijeci
NIN pre 6 sati
Hartefaktova predstava “Kako sam naučila da vozim” izvedena je u subotu, 9. maja 2026. godine, u okviru programa Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci i ponela je nagrade u čak pet kategorija: nagradu za režiju (Tara Manić), nagradu za najboljeg… »
Trijumf za Hartefakt u Rijeci
Danas pre 7 sati
Hartefaktova predstava “Kako sam naučila da vozim” izvedena je u subotu, 9. maja , u okviru programa Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci i ponela je nagrade u čak 5 kategorija: nagradu za režiju (Tara Manić), nagradu za najboljeg glumca (Svetozar… »
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 26 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Beta pre 51 minutajoš 26 povezanih
Počela je Putinova noćna mora?! Njegovi najveći saveznici ugostili Zelenskog, a onda je uradio nešto još gore! Kremlj van sebe od besa: "Ovo uopšte nije normalno!"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Ovo je prvi zaraženi od hantavirusa sa kruzera smrti: Putovao sa ženom po Južnoj Americi, pa pronađeni mrtvi
Mondo pre 30 minutajoš 82 povezane