Povezane vesti
Trijumf za Hartefakt u Rijeci: Pet nagrada za hit predstavu “Kako sam naučila da vozim”
Kurir 10.05.2026
Hartefaktova predstava “Kako sam naučila da vozim” izvedena je u subotu, 9. maja 2026. godine, u okviru programa Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci i ponela je nagrade u čak pet kategorija: nagradu za režiju ( Tara Manić), nagradu za najboljeg… »
Predstava Hartefakta "Kako sam naučila da vozim" odnela pet nagrada u Rijeci
NIN 10.05.2026
Hartefaktova predstava “Kako sam naučila da vozim” izvedena je u subotu, 9. maja 2026. godine, u okviru programa Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci i ponela je nagrade u čak pet kategorija: nagradu za režiju (Tara Manić), nagradu za najboljeg… »
Trijumf za Hartefakt u Rijeci
Danas 10.05.2026
Hartefaktova predstava “Kako sam naučila da vozim” izvedena je u subotu, 9. maja , u okviru programa Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci i ponela je nagrade u čak 5 kategorija: nagradu za režiju (Tara Manić), nagradu za najboljeg glumca (Svetozar… »
Vesti dana »
Cijene nafte i dalje rastu zobg novih tenzija oko Hormuškog tjesnaca
SEEbiz pre 42 minutajoš 22 povezane
Oglasio se RHMZ: Uključen meteo-alarm, a evo šta nas čeka narednih dana
Dnevnik pre 43 minutajoš 19 povezanih
Isključenja vode u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici, smanjen pritisak u Kisaču i Stepanovićevu
RTV pre 13 minutajoš 12 povezanih
Kolaps na graničnim prelazima: Čekanja i do pet sati, višesatne kolone na više pravaca
Mondo pre 27 minutajoš 8 povezanih