Povezane vesti
Košmar zvezdaša potpisao: Omraženi klub sadržao plejmejkera!
Hot sport 10.05.2026
Žalgiris zadržava Maoda Loa! Žalgiris je došao do dogovora o produžetku saradnje sa iskusnim nemačkim plejmejkerom Maodom Loom, potvrdio je klub Kako se navodi, litvanski šampion završava poslednje detalje novog ugovora sa 33-godišnjim bekom, koji bi… »
Maodo Lo i zvanično ostaje u Kaunasu
B92 10.05.2026
Nemački košarkaš Maolo Lo produžio je ugovor sa Žalgirisom, saopštio je danas litvanski klub. Kako se navodi, ugovor je potpisan na jednu godinu, uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu. "Ovde mi sve odgovara. Moja porodica uživa u Kaunasu… »
Žalgiris zadržao plejmejkera na 1+1 godinu
Telegraf 10.05.2026
Nemački košarkaš Maolo Lo produžio je ugovor sa Žalgirisom, saopštio je danas litvanski klub. Kako se navodi, ugovor je potpisan na jednu godinu, uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu. - Ovde mi sve odgovara. Moja porodica uživa u Kaunasu… »
Maodo Lo ostaje u Žalgirisu
RTS 10.05.2026
Nemački košarkaš Maodo Lo produžio je ugovor sa Žalgirisom, saopštio je litvanski klub. Novi ugovor je potpisan na jednu godinu, uz opciju da se saradnja produži na još jednu dodatnu sezonu. "Ovde mi sve odgovara. Moja porodica uživa u Kaunasu, odlično… »
Veliki posao Žalgirisa! Potpisao sjajni plejmejker
Kurir 10.05.2026
Nemački košarkaš Maodo Lo produžio je ugovor sa Žalgirisom, saopštio je danas litvanski klub. Kako se navodi, ugovor je potpisan na jednu godinu, uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu. "Ovde mi sve odgovara. Moja porodica uživa u Kaunasu… »
Vesti dana »
Jedan gol spasa za Kolumbijce: Pobedili Ganu i plasirali se u osminu finala Svetskog prvenstva
Dnevnik pre 1 satjoš 55 povezanih
Popović: Očuvanje istine o stradanju Srba u Srednjem Podrinju i Birču trajna obaveza
RTV pre 55 minutajoš 8 povezanih
Muškarac uhapšen zbog sumnje da je vlasnicima firmi u Beogradu slao preteće poruke s ciljem da ih zastraši i prinudi na plaćanje nepostojećih dugova
Nova pre 10 minutajoš 8 povezanih
Burna noć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao s kamiona, tri saobraćajke s lakše povređenima
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Uhapšen Beograđanin u Novom Sadu: Za njim bilo raspisano više poternica
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih