Povezane vesti
"Volodimire, pozovi Putina"
B92 pre 7 sati
Slovački premijer Robert Fico rekao je da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski spreman da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Fico je na Fejsbuku napisao da je Zelenski tokom razgovora licem u lice rekao da je spreman da se… »
Fico: Zelenski spreman da se sastane sa Putinom "u bilo kom formatu"
NIN pre 8 sati
Slovački premijer Robert Fico objavio je danas da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski spreman za sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom "u bilo kojem formatu". Fico je na svom Fejsbuk nalogu objavio da je takvu poruku Zelenskog preneo… »
Fico: Zelenski spreman za razgovor, mislim da bi trebalo da pozove Putina telefonom
N1 Info pre 8 sati
Slovački premijer Robert Fico objavio je danas da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski spreman za sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom "u bilo kojem formatu". Fico je na svom Fejsbuk nalogu objavio da je takvu poruku Zelenskog preneo… »
Fico saziva hitan sastanak o nafti: Imam važne informacije iz Moskve, svi pitaju šta je Putin rekao
Pravda pre 9 sati
Premijer Slovačke Robert Fico najavio je danas hitan sastanak sa "Transpetrolom" i istakao da uskoro očekuje pitanja evropskih političara o razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi RIA Novosti. - Vrednost sastanaka koje imam sa… »
Fico kaže da je preneo poruku Zelenskog Kremlju, ljudi bliski Putinu kažu- nije
Danas pre 9 sati
Slovački premijer Robert Fico objavio je danas da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski spreman za sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom „u bilo kojem formatu“. Fico je na svom Fejsbuk nalogu objavio da je takvu poruku Zelenskog preneo… »
Fico preneo Putinu poruku Zelenskog: Evo šta je odgovorio ruski lider
Večernje novosti pre 9 sati
SLOVAČKI premijer Robert Fico izjavio je da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski treba da pozove ruskog predsednika Vladimira Putina ako želi da organizuje sastanak licem u lice. Foto: Ramil Sitdikov/Pool Photo via AP Fico je ovo rekao dan nakon… »
Fico otkriva: Iz EU će me zvati da pitaju šta je rekao Putin
Sputnik pre 12 sati
Premijer Slovačke Robert Fico očekuje da će evropski političari uskoro početi da ga zovu kako bi se raspitali o njegovim razgovorima sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Moskvi. Ranije je saopšteno da Fico saziva sastanak sa predstavnicima… »
Fico saziva hitan sastanak o nafti: Imam važne informacije iz Moskve, svi pitaju šta je Putin rekao
Večernje novosti pre 12 sati
PREMIJER Slovačke Robert Fico najavio je danas hitan sastanak sa "Transpetrolom" i istakao da uskoro očekuje pitanja evropskih političara o razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi RIA Novosti. Foto: Ramil Sitdikov/Pool Photo via AP -… »
Vesti dana »
Završen studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Ozon press pre 5 satijoš 30 povezanih
"Ostavka nije dobrovoljna": Trampovi poslovni interesi su razlog što Šmit mora da ode iz BiH
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Barselona vlada Španijom: Uzela titulu pobedom u El klasiku, Real nemoćan
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih