Повезане вести
Жељко Шашић провоцира и плази се на аеродрому: Људи у шоку, вређао нас, па звао на промоцију (видео)
Мондо 10.05.2026
Фолк певач Жељко Шашић поново је нерасположен стигао у Београд са наступа, па је, као то сада већ обичаји налажу, правио скандале и гримасе. Жељко се плазио и провоцирао окупљене новинаре, који су само радили свој посао… »
Жељко Шашић се плазио на аеродрому: Запањио све око себе: Сви су срдачни сем мене!
Курир 10.05.2026
Певач Жељко Шашић стигао је на аеродрому Никола Тесла, а како преносе медији, био је видно бесан. Шашић се понашао на аеродрому веома чудно, те се у једном тренутку и исплазио. Јурио вамо тамо, због чега су га људи згрануто… »
Жељко Шашић правио хаос на аеродрому, добацивао новинарима, па кренуо да се плази и уврће: Људи у шоку
Телеграф 10.05.2026
Певач Жељко Шашић је и ове недеље слетео видно бесан на аеродрому Никола Тесла, па је опет направио скандал. Жељко Шашић понашао се на аеродрому веома чудно, а након што је дрско добацивао новинарима, у једном моменту је почео… »
(Видео) Жељко Шашић се плази на аеродрому Људи га гледају згрануто: "Сви су срдачни сем мене"
Блиц 10.05.2026
Кратко је изјавио да није расположен и да су сви срдачни осим њега. Недавно је тврдио да се сви на естради дрогирају осим њега. Екипа "Блица" ухватила је певача Жељка Шашића на аеродрому Никола Тесла, а он је био видно бесан… »
Вести дана »
Велика акција МУП-а у Шапцу: Ухапшен мушкарац осумњичен да је претио власницима пословних објеката у Београду (видео)
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Сједињене Америчке Државе данас обележавају 250 година од проглашења независности
Данас пре 2 сатајош 23 повезане
Селектор Аргентине Лионел Скалони: "На Мундијалу нема лаких утакмица"; селектор Зеленортских острва Бубиста: "Поносан сам на свој тим"
Дневник пре 3 сатајош 67 повезаних
Ухапшене две особе због сумње да су убиле мушкарца и закопале његово тело у Руми
НИН пре 20 минутајош 33 повезане