Povezane vesti
Starmer neće da podnese ostavku: Hoću da vladam deset godina
Večernje novosti 10.05.2026
BRITANSKI premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Foto: Tanjug/Maja… »
Starmer: Moja vlada je projekat na deset godina, nastavljam borbu
Euronews 10.05.2026
Britanski premijer Kir Starmer obećao je da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova Laburistička… »
Britanski premijer posle debakla na lokalnim izborima: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
NIN 10.05.2026
Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Starmer: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
RTV 10.05.2026
LONDON - Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Vesti dana »
Srdanović na dočeku biciklista u Novom Sadu: Napravićemo Srbiju zemljom u kojoj institucije funkcionišu
Radio 021 pre 16 minutajoš 27 povezanih
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 50 povezanih
Aleksić: Koalicija Narodna Srbija povukla izbornu listu, ali se ne povlači iz političke borbe
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 22 povezane
Sibiga zakukao: Ukidanje sankcija dvojici ruskih milijardera "sramotna i neopravdana"
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih