Povezane vesti
Starmer neće da podnese ostavku: Hoću da vladam deset godina
Večernje novosti pre 20 sati
BRITANSKI premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Foto: Tanjug/Maja… »
Starmer: Moja vlada je projekat na deset godina, nastavljam borbu
Euronews pre 20 sati
Britanski premijer Kir Starmer obećao je da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova Laburistička… »
Britanski premijer posle debakla na lokalnim izborima: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
NIN pre 22 sata
Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Starmer: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
RTV pre 23 sata
LONDON - Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Vesti dana »
Španska vlada i SZO planiraju da završe iskrcavanje svih putnika sa kruzera na kom je izbila zaraza hantavirusom
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
RHMZ objavio upozorenje na pljuskove sa grmljavinom, moguća pojava grada
Zoom UE pre 1 satjoš 28 povezanih
Đurić: Srbija želi što brže otvaranje šengenskog prostora za sve zemlje sa Zapadnog Balkana
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane