Povezane vesti
Starmer neće da podnese ostavku: Hoću da vladam deset godina
Večernje novosti 10.05.2026
BRITANSKI premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Foto: Tanjug/Maja… »
Starmer: Moja vlada je projekat na deset godina, nastavljam borbu
Euronews 10.05.2026
Britanski premijer Kir Starmer obećao je da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova Laburistička… »
Britanski premijer posle debakla na lokalnim izborima: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
NIN 10.05.2026
Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Starmer: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
RTV 10.05.2026
LONDON - Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Vesti dana »
"Vračarci" mu radili o glavi, preživeo čak 11 atentata: Ko je uhapšeni vođa navijača Alibeg - "čovek je neuništiv, kao hijena" (foto, video)
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Rusi zauzeli Konstantinovku; Ukrajina: Nije tačno, pod našom je kontrolom
RTV pre 12 minutajoš 19 povezanih