Povezane vesti
Starmer neće da podnese ostavku: Hoću da vladam deset godina
Večernje novosti 10.05.2026
BRITANSKI premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Foto: Tanjug/Maja… »
Starmer: Moja vlada je projekat na deset godina, nastavljam borbu
Euronews 10.05.2026
Britanski premijer Kir Starmer obećao je da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova Laburistička… »
Britanski premijer posle debakla na lokalnim izborima: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
NIN 10.05.2026
Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Starmer: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
RTV 10.05.2026
LONDON - Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Vesti dana »
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 4 satijoš 25 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Radio sto plus pre 1 danjoš 14 povezanih