Povezane vesti
Starmer neće da podnese ostavku: Hoću da vladam deset godina
Večernje novosti pre 21 dana
BRITANSKI premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Foto: Tanjug/Maja… »
Starmer: Moja vlada je projekat na deset godina, nastavljam borbu
Euronews pre 21 dana
Britanski premijer Kir Starmer obećao je da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova Laburistička… »
Britanski premijer posle debakla na lokalnim izborima: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
NIN pre 21 dana
Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Starmer: Moja vlada je projekat na 10 godina, nastavljam borbu
RTV pre 21 dana
LONDON - Britanski premijer Kir Starmer obećao je danas da će nastaviti borbu i rekao da je njegova vlada "projekat na 10 godina", uprkos pozivima da podnese ostavku nakon teškog poraza njegove stranke na lokalnim izborima ranije ove sedmice. Starmerova… »
Vesti dana »
"Ovo je za Duleta i mog kuma koji je preminuo": Jovanović na ivici suza posle titule
Mondo pre 1 danjoš 33 povezane
Najmanje osam ljudi ubijeno i 19 ranjeno u izraelskom napadu na Liban
N1 Info pre 1 danjoš 50 povezanih
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 4 satijoš 68 povezanih
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih
Od Spasovdana do večeras 478.000 vernika se poklonilo Bogorodičinom pojasu. 6. juna svečani ispraćaj u manastir Vatoped
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih