Povezane vesti
"Ne pada mi na pamet": Ana Bekuta donela bitnu odluku, ne želi da posluša saradnike
Mondo pre 23 sata
Pevačica Ana Bekuta donela je odluku i kako je saopštila, povlači se potpuno sa društvenih mreža. Naime, kako je Ana rekla, nakon što pokušavaju da je nateraju da otvori i Tiktok, donela je radikalnu odluku. "Pa ja nemam neki određen stav, mene su… »
Ana Bekuta donela odluku: Povlači se sa mreža: "Gasim sve, opterećuje me"
Blic pre 23 sata
Bekuta je pričala o mladim muzičarima iz Pribojske banje koji su prijatelji njenog sina i ostavljaju trag u muzici. Podsetila je i na najteži period u životu kada je, pod pritiskom okoline, morala sina Igora smestiti u dom za nezbrinutu decu. Pevačica… »
Ana Bekuta donela odluku, povlači se! Sve je saopšila javno: "Opterećuje me, zatičem sebe..."
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Ana Bekuta donela je odluku i kako je saopštila, povlači se potpuno sa društvenih mreža. Naime, kako je Ana rekla, nakon što pokušavaju da je nateraju da otvori i Tiktok, donela je radikalnu odluku. - Pa ja nemam neki određen stav, mene su… »
Vesti dana »
"Saradnja Srbije i Amerike nastavlja da raste" Vučić se sastao sa Sarom Rodžers, podsekretarkom SAD za javnu diplomatiju: "Ove godine obeležavamo 145 godina odnosa dve zemlje"
Blic pre 38 minutajoš 28 povezanih
Skupštinski odbor podržao izmene izbornih zakona, opozicija tvrdi da nema stvarnog unapređenja
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 22 povezane
Stanje putnika sa kruzera na kom se pojavio hantavirus: Zabeležena dva slučaja bez simptoma, stroge mere izolacije
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih
RHMZ: Danas i sutra kratkotrajne vremenske nepogode, sutra i olujni vetar
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih