Povezane vesti

"Ne pada mi na pamet": Ana Bekuta donela bitnu odluku, ne želi da posluša saradnike

"Ne pada mi na pamet": Ana Bekuta donela bitnu odluku, ne želi da posluša saradnike

Mondo pre 23 sata
Pevačica Ana Bekuta donela je odluku i kako je saopštila, povlači se potpuno sa društvenih mreža. Naime, kako je Ana rekla, nakon što pokušavaju da je nateraju da otvori i Tiktok, donela je radikalnu odluku. "Pa ja nemam neki određen stav, mene su… »
Ana Bekuta donela odluku: Povlači se sa mreža: "Gasim sve, opterećuje me"

Ana Bekuta donela odluku: Povlači se sa mreža: "Gasim sve, opterećuje me"

Blic pre 23 sata
Bekuta je pričala o mladim muzičarima iz Pribojske banje koji su prijatelji njenog sina i ostavljaju trag u muzici. Podsetila je i na najteži period u životu kada je, pod pritiskom okoline, morala sina Igora smestiti u dom za nezbrinutu decu. Pevačica… »
Ana Bekuta donela odluku, povlači se! Sve je saopšila javno: "Opterećuje me, zatičem sebe..."

Ana Bekuta donela odluku, povlači se! Sve je saopšila javno: "Opterećuje me, zatičem sebe..."

Telegraf pre 24 sata
Pevačica Ana Bekuta donela je odluku i kako je saopštila, povlači se potpuno sa društvenih mreža. Naime, kako je Ana rekla, nakon što pokušavaju da je nateraju da otvori i Tiktok, donela je radikalnu odluku. - Pa ja nemam neki određen stav, mene su… »

Vesti dana »