Povezane vesti

"Sepsa, Kemiš je plakao svaki dan": Zorica Brunclik otkrila nove potresne detalje borbe za život

"Sepsa, Kemiš je plakao svaki dan": Zorica Brunclik otkrila nove potresne detalje borbe za život

Mondo pre 9 sati
Folk zvezda Zorica Brunclik posle velike pauze, a nakon operacije i borbe sa divertikulozom debelog creva, vratila se u Pinkove Zvezde na mesto žirija. Zorica se sada ponovo osvrnula na borbu protiv bolesti koja joj je otkrivena tokom rutinske… »
"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica o novim detaljima borbe sa bolešću: "Miroljub je plakao sa mnom..."

"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica o novim detaljima borbe sa bolešću: "Miroljub je plakao sa mnom..."

Telegraf pre 9 sati
Zorica Brunclik posle teške borbe sa bolešću, vratila se na scenu jača nego ikad. Pevačica ne krije da ponovo slavi život, psole svega što je prošla a o borbi i lečenju govorila je u javnosti nakon što se vratila sa osmehom većim nego ikad. Zorica je već… »
"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik otkrila nove detalje borbe za zdravlje: "Miroljub je stalno plakao sa mnom"

"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik otkrila nove detalje borbe za zdravlje: "Miroljub je stalno plakao sa mnom"

Blic pre 9 sati
Njena deca i suprug Miroljub bili su uz nju tokom 'najstresnijeg perioda' u životu 'Muške suze su najteže, ali zajedno smo pobedili', emotivno priznaje pevačica Zorica Brunclik ponovo slavi život, nakon teške borbe sa bolešću i operacije koja je prošla… »
"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik pobedila sve zdravstvene probeme, pa otkrila: Saznala sam da je sepsa bila na…

"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik pobedila sve zdravstvene probeme, pa otkrila: Saznala sam da je sepsa bila na…

Kurir pre 10 sati
Zorica Brunclik posle pauze vratila se u Pinkove zvezde, a mnogi komentarišu da nikada nije bolje izgledala. Muzička zvezda je u "Premijera Vikend Specijalu" otkrila je detalje problema sa kojim se suočila. - Ja imam osteroporozu i dva puta godišnje… »
"Samo mi se mnogo spavalo": Zorica Brunclik je slučajno saznala za opaku dijagnozu: "Život ti visi o koncu"

"Samo mi se mnogo spavalo": Zorica Brunclik je slučajno saznala za opaku dijagnozu: "Život ti visi o koncu"

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Zorica Brunclik pobedila je opaku bolest zbog koje je nekoliko nedelja provela u bolnici, kada joj je život "visio o koncu". Ona je, sada, progovorila detaljno o svojoj dijagnozi i ispričala kako je slučajno saznala za bolest. - Nema bola u… »

Vesti dana »