Povezane vesti

"Sepsa, Kemiš je plakao svaki dan": Zorica Brunclik otkrila nove potresne detalje borbe za život

"Sepsa, Kemiš je plakao svaki dan": Zorica Brunclik otkrila nove potresne detalje borbe za život

Mondo pre 21 dana
Folk zvezda Zorica Brunclik posle velike pauze, a nakon operacije i borbe sa divertikulozom debelog creva, vratila se u Pinkove Zvezde na mesto žirija. Zorica se sada ponovo osvrnula na borbu protiv bolesti koja joj je otkrivena tokom rutinske… »
"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica o novim detaljima borbe sa bolešću: "Miroljub je plakao sa mnom..."

"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica o novim detaljima borbe sa bolešću: "Miroljub je plakao sa mnom..."

Telegraf pre 21 dana
Zorica Brunclik posle teške borbe sa bolešću, vratila se na scenu jača nego ikad. Pevačica ne krije da ponovo slavi život, psole svega što je prošla a o borbi i lečenju govorila je u javnosti nakon što se vratila sa osmehom većim nego ikad. Zorica je već… »
"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik otkrila nove detalje borbe za zdravlje: "Miroljub je stalno plakao sa mnom"

"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik otkrila nove detalje borbe za zdravlje: "Miroljub je stalno plakao sa mnom"

Blic pre 21 dana
Njena deca i suprug Miroljub bili su uz nju tokom 'najstresnijeg perioda' u životu 'Muške suze su najteže, ali zajedno smo pobedili', emotivno priznaje pevačica Zorica Brunclik ponovo slavi život, nakon teške borbe sa bolešću i operacije koja je prošla… »
"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik pobedila sve zdravstvene probeme, pa otkrila: Saznala sam da je sepsa bila na…

"Pobegla sam grobaru sa lopate" Zorica Brunclik pobedila sve zdravstvene probeme, pa otkrila: Saznala sam da je sepsa bila na…

Kurir pre 21 dana
Zorica Brunclik posle pauze vratila se u Pinkove zvezde, a mnogi komentarišu da nikada nije bolje izgledala. Muzička zvezda je u "Premijera Vikend Specijalu" otkrila je detalje problema sa kojim se suočila. - Ja imam osteroporozu i dva puta godišnje… »
"Samo mi se mnogo spavalo": Zorica Brunclik je slučajno saznala za opaku dijagnozu: "Život ti visi o koncu"

"Samo mi se mnogo spavalo": Zorica Brunclik je slučajno saznala za opaku dijagnozu: "Život ti visi o koncu"

Telegraf pre 21 dana
Pevačica Zorica Brunclik pobedila je opaku bolest zbog koje je nekoliko nedelja provela u bolnici, kada joj je život "visio o koncu". Ona je, sada, progovorila detaljno o svojoj dijagnozi i ispričala kako je slučajno saznala za bolest. - Nema bola u… »

Vesti dana »