Povezane vesti

"Kunem vam se, niko se ne raduje uspehu Jakova Jozinovića": Marija Šerifović nikad brutalnija: "Matori dinosaurusi mu lome…

"Kunem vam se, niko se ne raduje uspehu Jakova Jozinovića": Marija Šerifović nikad brutalnija: "Matori dinosaurusi mu lome…

Blic pre 21 sat
Naglašava da starije kolege teško podnose uspeh, iako peva kvalitetne pesme 'Ego svima kao kuća, tu nema dileme', poručuje Marija o estradnom rivalstvu Pevačica Marija Šerifović iskreno je govorila o uspehu mlađeg kolege Jakova Jozinovića, te tvrdi da se… »
"Niko se ne raduje uspehu Jakova Jozinovića": Šerifovićka urnisala kolege, evo ko se našao na spisku

"Niko se ne raduje uspehu Jakova Jozinovića": Šerifovićka urnisala kolege, evo ko se našao na spisku

Mondo pre 20 sati
Ne raduju se svi sa estrade uspehu Jakova Jozinovića, iako to možda javnu kažu, mišljenja je Marija Šerifović, koja je, upitana da prokomentariše mladog pevača, bila iskrena i bez dlake na jeziku. Marija tvrdi da se niko sa estrade ne raduje njegovim… »
"Niko se ne raduje uspehu Jakova Jozinovića", Marija Šerifović žestoko oplela: Muči te to kad ostaneš sam sa sobom, i ja imam…

"Niko se ne raduje uspehu Jakova Jozinovića", Marija Šerifović žestoko oplela: Muči te to kad ostaneš sam sa sobom, i ja imam…

Kurir pre 21 sat
Mesecima unazad javnost bruji o neverovatnim uspesima mladog pevača Jakova Jozinovića, a sada se oglasila pevačica Marija Šerifović koja tvrdi da se niko na estradi ne raduje tome. Marija ističe da starije kolege posebno ne vole to što je mladi Jozinović… »
"Niko ne može da mu ospori uspeh" Endži Mavrić o fenomenu Jakova Jozinovića: To je neka hemija sa publikom...

"Niko ne može da mu ospori uspeh" Endži Mavrić o fenomenu Jakova Jozinovića: To je neka hemija sa publikom...

Kurir pre 21 sat
Endži Mavrić govorio je o estradi, pevačima, ali i fenomenu Jakova Jozinovića. Muzičar je prokomentarisao vrtoglav uspeh mladog pevača koji je postigao pevajući tuđe pesme. - Dečko je stvarno napravio jedan ozbiljan posao i uvertiru za ono što mu… »
Marija Šerifović oštro: Krvlju svojom tvrdim da se niko s estrade ne raduje sto posto uspehu Jakova Jozinovića

Marija Šerifović oštro: Krvlju svojom tvrdim da se niko s estrade ne raduje sto posto uspehu Jakova Jozinovića

Telegraf pre 21 sat
Marija Šerifović prokomentarisala je sve što se dešava vezano za hrvatskog izvođača Jakova Jozinovića koji ima niz koncerata u Beogradu i postavlja rekord kada je u pitanju broj koncerata nekog izvođača u poslednjih nekoliko decenija. Brojni pevači bili… »

Vesti dana »