Povezane vesti

Ovo je prelepa unuka Arsena Dedića: Pevačica je, ima neobično ime, a genetski je nasledila tešku bolest

Ovo je prelepa unuka Arsena Dedića: Pevačica je, ima neobično ime, a genetski je nasledila tešku bolest

Mondo pre 24 sata
Unuka legendarnog Arsena Dedića, Lu Dedić, sve češće privlači pažnju javnosti, kako zbog svog izgleda i talenta, tako i zbog poznate umetničke porodice iz koje potiče. Ćerka pokojnog Matije Dedića, koji je preminuo prošle godine u 53. godini, danas gradi… »
"Bolest sam dobila genetski" Ovo je unuka Arsena Dedića koja je nestvarna lepotica: Otac joj je preminuo prošle godine, a Lu…

"Bolest sam dobila genetski" Ovo je unuka Arsena Dedića koja je nestvarna lepotica: Otac joj je preminuo prošle godine, a Lu…

Blic pre 1 dan
Lu je poznata po svojoj energičnosti i želji za novim izazovima i iskustvima. Pokušala je da ode i na Evroviziju. Unuka pokojnog Arsena Dedića je prava lepotica. Njen otac Matija Dedić preminuo je prošle godine u 53. godini života, a iza sebe je ostavio… »
Unuka Arsena Dedića izrasla je u neverovatnu lepoticu: Ovako danas izgleda (FOTO)

Unuka Arsena Dedića izrasla je u neverovatnu lepoticu: Ovako danas izgleda (FOTO)

Nova pre 1 dan
Lu Dedić (24), ćerka Matije Dedića i unuka Arsena Dedića, 2024. godine je učestvovala na Dori i pokušala da ode Evroviziju sa pesmom "Plavi leptir". "Inače sam dosta energična osoba i volim dinamičan život, jednostavno nemam mira pa sam pristala na to… »

Vesti dana »