Повезане вести

Ово је прелепа унука Арсена Дедића: Певачица је, има необично име, а генетски је наследила тешку болест

Ово је прелепа унука Арсена Дедића: Певачица је, има необично име, а генетски је наследила тешку болест

Мондо 10.05.2026
Унука легендарног Арсена Дедића, Лу Дедић, све чешће привлачи пажњу јавности, како због свог изгледа и талента, тако и због познате уметничке породице из које потиче. Ћерка покојног Матије Дедића, који је преминуо прошле године… »
"Болест сам добила генетски" Ово је унука Арсена Дедића која је нестварна лепотица: Отац јој је преминуо прошле године, а Лу…

"Болест сам добила генетски" Ово је унука Арсена Дедића која је нестварна лепотица: Отац јој је преминуо прошле године, а Лу…

Блиц 10.05.2026
Лу је позната по својој енергичности и жељи за новим изазовима и искуствима. Покушала је да оде и на Евровизију. Унука покојног Арсена Дедића је права лепотица. Њен отац Матија Дедић преминуо је прошле године у 53. години… »
Унука Арсена Дедића израсла је у невероватну лепотицу: Овако данас изгледа (ФОТО)

Унука Арсена Дедића израсла је у невероватну лепотицу: Овако данас изгледа (ФОТО)

Нова 10.05.2026
Лу Дедић (24), ћерка Матије Дедића и унука Арсена Дедића, 2024. године је учествовала на Дори и покушала да оде Евровизију са песмом "Плави лептир". "Иначе сам доста енергична особа и волим динамичан живот, једноставно немам мира… »

Вести дана »