Povezane vesti
"Plakala sam kad sam saznala da postajem baka" Sin Alke Vuice čeka prvo dete, ona puca od sreće: "Ceo život sam to čekala"
Blic pre 24 sata
Alka Vuica je veoma uzbuđena što će postati baka i doživljava to kao veoma emotivan trenutak. Dora naglašava da će dete biti okruženo ljubavlju i imati sve što mu je potrebno. Producent Arian Vuica, sin Alke Vuice, sa verenicom Dorom Šitum, čeka prvo… »
Slavna pevačica (64) postaje baba: "Rasplakala sam se akd sam saznala, očekivala sam ceo život"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Alka Vuica otkrila je lepe vesti, da u njen dom stiže prinova i da će uskoro postati baka. Ona je najpre otkrila srećne vesti iz privatnog života i to da je posebno uzbuđena jer njen sin i snaja čekaju bebu, zbog čega će se uskoro ostvariti u… »
Vesti dana »
Fronteks upozorava: Evropa strahuje od oružja iz Ukrajine, moguć scenario bivše Jugoslavije
RTS pre 1 minutjoš 63 povezane
Skupština Srbije o izbornim uslovima: Poslanici sutra o preporukama ODIHR-a i obuci za biračke odbore
Euronews pre 5 satijoš 35 povezanih
Spremite se za nove pljuskove i grmljavinu Oblaci nad Vojvodinom večeras neće „spavati“ Kiša će padati čitavu noć Posle današnje prve superćelije i potopa RHMZ za sutra najavljuje još opasnije nevreme
Dnevnik pre 31 minutajoš 50 povezanih
BBC o Šmitovoj ostavci: Čini se da je izgubio i podršku SAD zbog rezervisanosti prema projektu Južna interkonekcija
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
"Izvinite što smo ovo prikazali u prenosu": Englezi se javno oglasili zbog poteza Hamada Međedovića
Mondo pre 2 satajoš 53 povezane