Povezane vesti
"Plakala sam kad sam saznala da postajem baka" Sin Alke Vuice čeka prvo dete, ona puca od sreće: "Ceo život sam to čekala"
Blic 10.05.2026
Alka Vuica je veoma uzbuđena što će postati baka i doživljava to kao veoma emotivan trenutak. Dora naglašava da će dete biti okruženo ljubavlju i imati sve što mu je potrebno. Producent Arian Vuica, sin Alke Vuice, sa verenicom Dorom Šitum, čeka prvo… »
Slavna pevačica (64) postaje baba: "Rasplakala sam se akd sam saznala, očekivala sam ceo život"
Telegraf 10.05.2026
Pevačica Alka Vuica otkrila je lepe vesti, da u njen dom stiže prinova i da će uskoro postati baka. Ona je najpre otkrila srećne vesti iz privatnog života i to da je posebno uzbuđena jer njen sin i snaja čekaju bebu, zbog čega će se uskoro ostvariti u… »
Vesti dana »
U Republici Srpskoj dan žalosti, tri decenije od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 8 povezanih
Burna noć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao s kamiona, tri saobraćajke s lakše povređenima
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 6 satijoš 15 povezanih
Uhapšen muškarac u Novom Sadu: Za njim bilo raspisano više poternica, imao pištolj sa metkom u cevi
Euronews pre 30 minutajoš 18 povezanih