Povezane vesti

Nešto ovde ne štima? "U istoriji nismo imali nijedan slučaj hantavirusa" Na "kraju sveta" tvrde da je zaraza 1.500 km severno…

Nešto ovde ne štima? "U istoriji nismo imali nijedan slučaj hantavirusa" Na "kraju sveta" tvrde da je zaraza 1.500 km severno…

Kurir pre 15 sati
Kao najjužniji u Argentini, grad Ušuaja je dugo uživao reputaciju da se nalazi na „kraja sveta“, predstavljao je kapiju za putovanja na Antarktik i omogućavao turistima da istražuju dramatičnu, prirodnu lepotu Patagonije. Ali poslednjih dana on se hvata… »
'Nismo mi krivi za hantavirus': Meštani argentinskog turističkog grada

Radio 021 pre 19 sati
Ušuaja je poznat kao 'Kraj sveta' i kapija Antarktika, ali ovaj turistički grad sada se bori protiv tvrdnje da je njegova deponija moguća „nulta tačka“ za izbijanje zaraze na kruzeru MV Hondijus. Matías Zibell / BBC News Mundo Huan Fakundo Petrina… »

NIN pre 19 sati
Kao najjužniji grad u Argentini, Ušuaja je dugo uživao reputaciju "kraja sveta" i kapije za putovanja na Antarktik i omogućavao turistima da istražuju dramatičnu, prirodnu lepotu Patagonije. Ali poslednjih dana on se hvata u koštac sa drugačijom vrstom… »
‘Nismo mi krivi za hantavirus’: Meštani argentinskog turističkog grada

Danas pre 19 sati
Kao najjužniji grad u Argentini, Ušuaja je dugo uživao reputaciju „kraja sveta“ i kapije za putovanja na Antarktik i omogućavao turistima da istražuju dramatičnu, prirodnu lepotu Patagonije. Ali poslednjih dana on se hvata u koštac sa drugačijom vrstom… »

Južne vesti pre 19 sati
Matías Zibell / BBC News Mundo Huan Fakundo Petrina procenjuje da su se turisti verovatno zarazili između 16. februara i 13. marta Kao najjužniji grad u Argentini, Ušuaja je dugo uživao reputaciju „kraja sveta“ i kapije za putovanja na Antarktik i… »

Vesti dana »