Povezane vesti
Nešto ovde ne štima? "U istoriji nismo imali nijedan slučaj hantavirusa" Na "kraju sveta" tvrde da je zaraza 1.500 km severno…
Kurir pre 15 sati
Kao najjužniji u Argentini, grad Ušuaja je dugo uživao reputaciju da se nalazi na „kraja sveta“, predstavljao je kapiju za putovanja na Antarktik i omogućavao turistima da istražuju dramatičnu, prirodnu lepotu Patagonije. Ali poslednjih dana on se hvata… »
'Nismo mi krivi za hantavirus': Meštani argentinskog turističkog grada
Radio 021 pre 19 sati
Ušuaja je poznat kao 'Kraj sveta' i kapija Antarktika, ali ovaj turistički grad sada se bori protiv tvrdnje da je njegova deponija moguća „nulta tačka“ za izbijanje zaraze na kruzeru MV Hondijus. Matías Zibell / BBC News Mundo Huan Fakundo Petrina… »
'Nismo mi krivi za hantavirus': Meštani argentinskog turističkog grada
NIN pre 19 sati
Kao najjužniji grad u Argentini, Ušuaja je dugo uživao reputaciju "kraja sveta" i kapije za putovanja na Antarktik i omogućavao turistima da istražuju dramatičnu, prirodnu lepotu Patagonije. Ali poslednjih dana on se hvata u koštac sa drugačijom vrstom… »
‘Nismo mi krivi za hantavirus’: Meštani argentinskog turističkog grada
Danas pre 19 sati
Kao najjužniji grad u Argentini, Ušuaja je dugo uživao reputaciju „kraja sveta“ i kapije za putovanja na Antarktik i omogućavao turistima da istražuju dramatičnu, prirodnu lepotu Patagonije. Ali poslednjih dana on se hvata u koštac sa drugačijom vrstom… »
‘Nismo mi krivi za hantavirus’: Meštani argentinskog turističkog grada
Južne vesti pre 19 sati
Matías Zibell / BBC News Mundo Huan Fakundo Petrina procenjuje da su se turisti verovatno zarazili između 16. februara i 13. marta Kao najjužniji grad u Argentini, Ušuaja je dugo uživao reputaciju „kraja sveta“ i kapije za putovanja na Antarktik i… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Lokalni pljuskovi i grmljavina, olujni vetar, ponegde i grad
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo podržao izmene izbornih zakona
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
„Teška, ali ispravna odluka“: Jedan od najperspektivnijih tenisera odložio povratak na teren
Danas pre 7 satijoš 1 povezana