Повезане вести

Левандовски: Наставићу да играм, али можда то буде у другом клубу

Левандовски: Наставићу да играм, али можда то буде у другом клубу

Спорт клуб пре 24 дана
Барселона је прославила титулу првака Шпаније после победе над Реал Мадридом у Ел Класику (2:0). Дан касније, Фабрицио Романо је наговестио да ће Ханси Флик продужити уговор са Каталонцима. Али, поставља се и питање статуса… »
Флик: "Никада нећу заборавити овај дан"

Флик: "Никада нећу заборавити овај дан"

Спортске.нет пре 24 дана
Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик захвалио је својим играчима и навијачима на подршци након што је водио тим у недељном класику против Реал Мадрида упркос смрти свог оца, истакавши да никада неће заборавити тај дан… »
"Никада нећу заборавити овај дан": На дан меча тренеру Барселоне преминуо отац, а онда су играчи урадили ово

"Никада нећу заборавити овај дан": На дан меча тренеру Барселоне преминуо отац, а онда су играчи урадили ово

Нова пре 24 дана
Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик захвалио је својим играчима и навијачима на подршци након што је водио тим у недељном "Ел класику" против Реал Мадрида упркос смрти свог оца, истакавши да никада неће заборавити тај дан… »
Камере све забележиле - људи гледају и не верују рођеним очима! Погледајте шта је Винисијус урадио после пораза од Барселоне…

Камере све забележиле - људи гледају и не верују рођеним очима! Погледајте шта је Винисијус урадио после пораза од Барселоне…

Курир пре 25 дана
Винисијус Жуниор је годинама једна од најконтроверзнијих фигура светског фудбала, често на мети критика због реакција, нервозе и тензија на терену, али после пораза Реал Мадрида у Ел Класику – Бразилац је показао потпуно друго… »
Мбапе на жестоком удару због објаве на Инстаграму! Рафална паљба по Французу: Шаље поруку док његов тим губи 2:0! Човек се…

Мбапе на жестоком удару због објаве на Инстаграму! Рафална паљба по Французу: Шаље поруку док његов тим губи 2:0! Човек се…

Курир пре 25 дана
Килијан Мбапе нашао се на удару критика након "Ел класика" у којем је Барселона савладала Реал Мадрид (2:0) и оверила шампионску титулу. Иако због повреде није био у саставу, Мбапе је био главна тема након пораза "краљевског… »
Емотивни Ханси Флик: Поносан сам на свој тим, они су ми као породица

Емотивни Ханси Флик: Поносан сам на свој тим, они су ми као породица

РТС пре 25 дана
Тренер Барселоне Ханси Флик рекао је након освајања титуле у Примери да се двоумио да ли да са својим играчима подели информацију о смрти оца, која је дуел са Реал Мадридом учинила још емотивнијим. Барселона је освојила 29… »
Умро му отац, а он повукао потез о ком бруји планета! Чуо вести од којих се слама срце, па дошао на Ел Класико и очитао…

Умро му отац, а он повукао потез о ком бруји планета! Чуо вести од којих се слама срце, па дошао на Ел Класико и очитао…

Курир пре 25 дана
Само неколико сати пре највеће утакмице светског фудбала, Ел класика против Реал Мадрида, тренер Барселоне Ханси Флик добио је најтежу могућу вест – његов отац је преминуо. Барселона је синоћ освојила титулу првака Шпаније… »
Флик: Никада нећу заборавити овај дан

Данас пре 25 дана
Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик захвалио је својим играчима и навијачима на подршци након што је водио тим у недељном класику против Реал Мадрида упркос смрти свог оца, истакавши да никада неће заборавити тај дан… »
Флик: Био је то тежак дан за мене

Флик: Био је то тежак дан за мене

Политика пре 25 дана
Барселона је синоћ освојила титулу првака Шпаније, 29. по реду, пошто је на свом терену победила Реал Мадрид са 2:0. Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик захвалио је својим играчима и навијачима на подршци након што је водио тим… »
Изгубио оца, па разбио Реал - Флик у сузама: "Никада нећу заборавити овај дан" ВИДЕО

Изгубио оца, па разбио Реал - Флик у сузама: "Никада нећу заборавити овај дан" ВИДЕО

Б92 пре 25 дана
Тренер Барселоне Ханси Флик био је потпуно сломљен емоцијама након победе над Реал Мадридом од 2:0 у Ел Класику и освајања титуле у шпанском првренству. Барселона је у недељу увече разбила Реал и оверила титулу коју би свакако… »
Отац му је преминуо на дан највећег светског дербија, цео свет му се поклонио: “Мајка ме је назвала…”

Отац му је преминуо на дан највећег светског дербија, цео свет му се поклонио: “Мајка ме је назвала…”

Телеграф пре 25 дана
Само неколико сати пре Ел Класика између Барселоне и Реал Мадрида, тренер Каталонаца Ханси Флик је добио тужну вест - његов отац је преминуо. Ипак, смогао је снаге и изашао да води тим. Барселона је славила са 2:0 против… »

Радио сто плус пре 25 дана
Барселона је синоћ освојила титулу првака Шпаније, 29. по реду, пошто је на свом терену победила Реал Мадрид са 2:0, у утакмици 35. кола Примере. Каталонски клуб је у недељу поподне објавио вест о смрти Фликовог оца и изразио… »
Флик се емотивно сломио: Памтићу овај дан док сам жив!

Флик се емотивно сломио: Памтићу овај дан док сам жив!

Спорт клуб пре 25 дана
Тренер фудбалера Барселоне Ханси Флик после победе (2:0) над Реал Мадридом у Ел Класику и освајањем титуле у Примери био је потпуно преплављен емоцијама. Флику је премио отац у недељу, на дан утакмице, али није ни помишљао да… »

Вести дана »