Povezane vesti

Flik: "Nikada neću zaboraviti ovaj dan"

Flik: "Nikada neću zaboraviti ovaj dan"

Sportske.net pre 39 minuta
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik zahvalio je svojim igračima i navijačima na podršci nakon što je vodio tim u nedeljnom klasiku protiv Real Madrida uprkos smrti svog oca, istakavši da nikada neće zaboraviti taj dan. Barselona je sinoć osvojila… »
"Nikada neću zaboraviti ovaj dan": Na dan meča treneru Barselone preminuo otac, a onda su igrači uradili ovo

"Nikada neću zaboraviti ovaj dan": Na dan meča treneru Barselone preminuo otac, a onda su igrači uradili ovo

Nova pre 1 sat
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik zahvalio je svojim igračima i navijačima na podršci nakon što je vodio tim u nedeljnom "El klasiku" protiv Real Madrida uprkos smrti svog oca, istakavši da nikada neće zaboraviti taj dan. Barselona je osvojila titulu… »
Kamere sve zabeležile - ljudi gledaju i ne veruju rođenim očima! Pogledajte šta je Vinisijus uradio posle poraza od Barselone…

Kamere sve zabeležile - ljudi gledaju i ne veruju rođenim očima! Pogledajte šta je Vinisijus uradio posle poraza od Barselone…

Kurir pre 2 sata
Vinisijus Žunior je godinama jedna od najkontroverznijih figura svetskog fudbala, često na meti kritika zbog reakcija, nervoze i tenzija na terenu, ali posle poraza Real Madrida u El Klasiku – Brazilac je pokazao potpuno drugo lice i iznenadio čak i… »
Mbape na žestokom udaru zbog objave na Instagramu! Rafalna paljba po Francuzu: Šalje poruku dok njegov tim gubi 2:0! Čovek se…

Mbape na žestokom udaru zbog objave na Instagramu! Rafalna paljba po Francuzu: Šalje poruku dok njegov tim gubi 2:0! Čovek se…

Kurir pre 2 sata
Kilijan Mbape našao se na udaru kritika nakon "El klasika" u kojem je Barselona savladala Real Madrid (2:0) i overila šampionsku titulu. Iako zbog povrede nije bio u sastavu, Mbape je bio glavna tema nakon poraza "kraljevskog kluba". Tokom utakmice… »
Emotivni Hansi Flik: Ponosan sam na svoj tim, oni su mi kao porodica

Emotivni Hansi Flik: Ponosan sam na svoj tim, oni su mi kao porodica

RTS pre 3 sata
Trener Barselone Hansi Flik rekao je nakon osvajanja titule u Primeri da se dvoumio da li da sa svojim igračima podeli informaciju o smrti oca, koja je duel sa Real Madridom učinila još emotivnijim. Barselona je osvojila 29. titulu šampiona Španije pošto… »
Umro mu otac, a on povukao potez o kom bruji planeta! Čuo vesti od kojih se slama srce, pa došao na El Klasiko i očitao…

Umro mu otac, a on povukao potez o kom bruji planeta! Čuo vesti od kojih se slama srce, pa došao na El Klasiko i očitao…

Kurir pre 2 sata
Samo nekoliko sati pre najveće utakmice svetskog fudbala, El klasika protiv Real Madrida, trener Barselone Hansi Flik dobio je najtežu moguću vest – njegov otac je preminuo. Barselona je sinoć osvojila titulu prvaka Španije, pošto je na svom terenu… »
Flik: Nikada neću zaboraviti ovaj dan

Danas pre 3 sata
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik zahvalio je svojim igračima i navijačima na podršci nakon što je vodio tim u nedeljnom klasiku protiv Real Madrida uprkos smrti svog oca, istakavši da nikada neće zaboraviti taj dan. Barselona je sinoć osvojila… »
Flik: Bio je to težak dan za mene

Flik: Bio je to težak dan za mene

Politika pre 2 sata
Barselona je sinoć osvojila titulu prvaka Španije, 29. po redu, pošto je na svom terenu pobedila Real Madrid sa 2:0. Trener fudbalera Barselone Hansi Flik zahvalio je svojim igračima i navijačima na podršci nakon što je vodio tim u nedeljnom klasiku… »
Izgubio oca, pa razbio Real - Flik u suzama: "Nikada neću zaboraviti ovaj dan" VIDEO

Izgubio oca, pa razbio Real - Flik u suzama: "Nikada neću zaboraviti ovaj dan" VIDEO

B92 pre 4 sati
Trener Barselone Hansi Flik bio je potpuno slomljen emocijama nakon pobede nad Real Madridom od 2:0 u El Klasiku i osvajanja titule u španskom prvrenstvu. Barselona je u nedelju uveče razbila Real i overila titulu koju bi svakako osvojila u LaLigi… »
Otac mu je preminuo na dan najvećeg svetskog derbija, ceo svet mu se poklonio: “Majka me je nazvala…”

Otac mu je preminuo na dan najvećeg svetskog derbija, ceo svet mu se poklonio: “Majka me je nazvala…”

Telegraf pre 4 sati
Samo nekoliko sati pre El Klasika između Barselone i Real Madrida, trener Katalonaca Hansi Flik je dobio tužnu vest - njegov otac je preminuo. Ipak, smogao je snage i izašao da vodi tim. Barselona je slavila sa 2:0 protiv najvećeg rivala, a nemačkom… »

Radio sto plus pre 4 sati
Barselona je sinoć osvojila titulu prvaka Španije, 29. po redu, pošto je na svom terenu pobedila Real Madrid sa 2:0, u utakmici 35. kola Primere. Katalonski klub je u nedelju popodne objavio vest o smrti Flikovog oca i izrazio saučešće treneru i njegovoj… »
Flik se emotivno slomio: Pamtiću ovaj dan dok sam živ!

Flik se emotivno slomio: Pamtiću ovaj dan dok sam živ!

Sport klub pre 5 sati
Trener fudbalera Barselone Hansi Flik posle pobede (2:0) nad Real Madridom u El Klasiku i osvajanjem titule u Primeri bio je potpuno preplavljen emocijama. Fliku je premio otac u nedelju, na dan utakmice, ali nije ni pomišljao da ne vodi tim u tako… »

Vesti dana »