Povezane vesti
"Napada ljude, ja u mojim godinama ne mogu da ga zaustavim" Maja Odžaklijevska o unuku sa autizmom kojeg je morala da smesti u…
Blic pre 2 sata
Redovno ga posećuje i porodica je i dalje veoma vezana za njega, a dečak se dobro prilagodio životu u domu. Maja je iz grada prešla da živi na selu, u potrazi za mirom i spokojem, što joj donosi zadovoljstvo u penzionerskim danima. Poznata pevačica Maja… »
Maja Odžaklijevska otkrila u kakvom je stanju unuk kog su smestili u dom: Viđa ga na deset dana kad joj dozvole
Mondo pre 2 sata
Pevačica magičnog glasa, Maja Odžaklijevska, povukla se iz javnosti pre nekoliko godina, a sve kako bi se posvetila unuku kojem je dijagnostikovan autizam. Odžaklijevska je grad zamenila mirnijom sredinom, a tek je nedavno, zbog svog učešća na muzičkom… »
„Agresivan je, napada i ljude“ Maja Odžaklijevska smestila unuka u dom: Bolna ispovest pevačice
Telegraf pre 2 sata
Maja Odžaklijevska je pre nekoliko godina odlučila da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila unuku, kome je dijagnostikovan autizam. Ipak, ove godine je rešila da prekine medijsko ćutanje, i to zbog svog učešća na muzičkom festivalu Beogradsko… »
Ovde sada živi Maja Odžaklijevska: Iselila se sa Vračara, živela teško, a onda se sve promenilo preko noći
Telegraf pre 2 sata
Pevačica Maja Odžaklijevska se poslednjih godina potpuno povukla sa estrade i posvetila porodici, a sada je progovorila o unuku Luki kojeg je smestila u dom. Maja već godinama živi u okolini Velike Plane, gde se preselila zbog herojske želje da pomogne… »
"Unuk je postao agresivan i napadao je ljude, smestila sam ga u dom." Bolna ispovest Maje Odžaklijevske o borbi sa bolešću…
Kurir pre 3 sata
Maja Odžaklijevska je pre nekoliko godina odlučila da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila unuku, kome je dijagnostikovan autizam. Ipak, ove godine je rešila da prekine medijsko ćutanje, i to zbog svog učešća na muzičkom festivalu Beogradsko… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje: Srbiju očekuju pljuskovi, grmljavina, grad i olujni vetar RHMZ izdao upozorenje
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 26 povezanih
Kristijan Šmit: Podnosim ostavku na mesto visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini
NIN pre 36 minutajoš 30 povezanih