Повезане вести

"Ушао у реку после свађе и нестао у таласима": Потрага за несталим Јованом Т. биће настављена и током данашњег дана уз…

"Ушао у реку после свађе и нестао у таласима": Потрага за несталим Јованом Т. биће настављена и током данашњег дана уз…

Курир 11.05.2026
Потрага за Јованом Т. (29), који је под још неразјашњеним околностима нестао у хладној реци током прославе пунолетства, биће настављена и данас. Ексклузивно, за "Редакцију", са терена извештавао је Павле Ивковић - новинар. -… »
"Видео сам Јована у реци око 7.30!" Нови детаљи потраге за младићем код Умке: Полиција и жандармерија други дан на Сави

"Видео сам Јована у реци око 7.30!" Нови детаљи потраге за младићем код Умке: Полиција и жандармерија други дан на Сави

Блиц 11.05.2026
Потрага за несталим Јованом Т. (29) након што је пријављено полицији да се наводно утопио у близини сплава на реци Сави код Умке, наставља се и данас, други дан. Специјализоване јединице Жандармерије и рониоци поново излазе на… »
"Видео сам Јована како плива, а онда је нестао" Кључни очевидац до детаља описао драматичне тренутке на Сави код Умке који…

"Видео сам Јована како плива, а онда је нестао" Кључни очевидац до детаља описао драматичне тренутке на Сави код Умке који…

Курир 11.05.2026
Потрага за Јованом Т. (29), који је под још неразјашњеним околностима нестао у хладној реци током прославе пунолетства, наставиће се и данас. Специјализоване јединице Жандармерије и рониоци поново излазе на терен како би… »
Језиво сведочење: "Видео сам Јована како плива, а онда је нестао"! Драма на Умки, пијан скочио у реку Саву?

Језиво сведочење: "Видео сам Јована како плива, а онда је нестао"! Драма на Умки, пијан скочио у реку Саву?

Телеграф 11.05.2026
Потрага за Јованом Т. (29), који је под још увек неразјашњеним околностима нестао у хладној реци током прославе пунолетства, наставиће се и данас, сазнаје "Телеграф.рс". Специјализоване јединице Жандармерије и рониоци поново… »

Вести дана »