Povezane vesti
"Ušao u reku posle svađe i nestao u talasima": Potraga za nestalim Jovanom T. biće nastavljena i tokom današnjeg dana uz…
Kurir pre 6 sati
Potraga za Jovanom T. (29), koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima nestao u hladnoj reci tokom proslave punoletstva, biće nastavljena i danas. Ekskluzivno, za "Redakciju", sa terena izveštavao je Pavle Ivković - novinar. - Nalazimo se jutros na reci… »
"Video sam Jovana u reci oko 7.30!" Novi detalji potrage za mladićem kod Umke: Policija i žandarmerija drugi dan na Savi
Blic pre 8 sati
Potraga za nestalim Jovanom T. (29) nakon što je prijavljeno policiji da se navodno utopio u blizini splava na reci Savi kod Umke, nastavlja se i danas, drugi dan. Specijalizovane jedinice Žandarmerije i ronioci ponovo izlaze na teren kako bi pretražili… »
"Video sam Jovana kako pliva, a onda je nestao" Ključni očevidac do detalja opisao dramatične trenutke na Savi kod Umke koji…
Kurir pre 8 sati
Potraga za Jovanom T. (29), koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima nestao u hladnoj reci tokom proslave punoletstva, nastaviće se i danas. Specijalizovane jedinice Žandarmerije i ronioci ponovo izlaze na teren kako bi pretražili korito Save nizvodno… »
Jezivo svedočenje: "Video sam Jovana kako pliva, a onda je nestao"! Drama na Umki, pijan skočio u reku Savu?
Telegraf pre 9 sati
Potraga za Jovanom T. (29), koji je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima nestao u hladnoj reci tokom proslave punoletstva, nastaviće se i danas, saznaje "Telegraf.rs". Specijalizovane jedinice Žandarmerije i ronioci ponovo izlaze na teren kako bi… »
Vesti dana »
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
EU želi da ubrza pristup Moldavije, Pridnjestrovlje više nije prepreka: Šta to znači za Srbiju i pitanje KiM
Euronews pre 17 minutajoš 36 povezanih
(Video) Krenulo nevreme u Surčinu, tamni oblaci prekrili nebo, vetar nosi sve pred sobom, u centru Beograda tutnji grmljavina
Blic pre 12 minutajoš 45 povezanih
Sara Rodžers: Trampova 'ratnica' i lice nove američke diplomatije
BBC News pre 8 minutajoš 36 povezanih