Povezane vesti

„Teško je kada smo sirotinja“: Lalatović postavio jasan uslov kako bi ostao u Novom Pazaru!

„Teško je kada smo sirotinja“: Lalatović postavio jasan uslov kako bi ostao u Novom Pazaru!

Hot sport pre 12 sati
Trener otvorio karte o budućnosti i Evropi! Fudbaleri Novog Pazara napravili su veliko iznenađenje i savladali Crvenu zvezdu na Marakani rezultatom 2:1, a glavnu ulogu u tom trijumfu imao je trener Nenad Lalatović, koji je još jednom potvrdio svoj uticaj… »
"Lalu svi traže i mole ga da dođe... Pa, čekaj, valja li Lala ili ne?!" Lalatović otvorio dušu! Reči koje će odjeknuti…

"Lalu svi traže i mole ga da dođe... Pa, čekaj, valja li Lala ili ne?!" Lalatović otvorio dušu! Reči koje će odjeknuti…

Kurir pre 12 sati
Neki ga obožavaju, neki ne vole toliko, ali jedno je sigurno - nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Naravno, reč je o Nenadu Lalatoviću! Jedan od najboljih srpskih trenera bio je gost podkasta " 2x45" gde je otvorio dušu i govorio o brojnim zanimljivim… »
„Lala menja klubove jer lalu svi traže i mole ga da dođu“: Lalatović u svom stilu otkrio da već sada ima ponude dva kluba!…

„Lala menja klubove jer lalu svi traže i mole ga da dođu“: Lalatović u svom stilu otkrio da već sada ima ponude dva kluba!…

Hot sport pre 13 sati
Otkrio zašto menja klubove! Nenad Lalatović je ponovo u žiži srpskog fudbala, a njegov dolazak u Novi Pazar potpuno je promenio atmosferu u klubu, ali i dodatno podigao pažnju javnosti kada je reč o njegovom radu i stilu. U svom prepoznatljivom stilu… »
Nenad Lalatović: "Svi me hoće jer sam najbolji"

Nenad Lalatović: "Svi me hoće jer sam najbolji"

Mondo pre 14 sati
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović napravio je senzaciju na Marakani u finišu srpskog prvenstva i slavio protiv nekadašnjeg kluba gde je nastupao kao igrač, a potom dobio šansu kao trener. Harizmatični stručnjak je u grad sa Jošanice stigao na… »
„Lalat menja klubove zato što je jedan od najboljih trenera, svi ga traže i mole, jer on vredi“

„Lalat menja klubove zato što je jedan od najboljih trenera, svi ga traže i mole, jer on vredi“

Telegraf pre 14 sati
Nenad Lalatović je ponovo postao hit u srpskom fudbalu! Od prelaska u Novi Pazar promenila se i slika kluba, ali i samog lika i dela temperamentnog stručnjaka. Klub iz grada na Jošanici je krenuo furiozno pod dirigentskom palicom Lalatovića, posle je… »
"Teško je kad smo sirotinja... Bog je bio uz nas!" Nenad Lalatović zapalio Srbiju izjavom, pa otkrio da li ostaje u Novom…

"Teško je kad smo sirotinja... Bog je bio uz nas!" Nenad Lalatović zapalio Srbiju izjavom, pa otkrio da li ostaje u Novom…

Kurir pre 15 sati
Fudbaleri Novog Pazara savladali su Crvenu zvezdu na Marakani rezultatom 2:1, a do senzacije ih je predvodio Nenad Lalatović. Srpski trener je još jednom dokazao kvalitet, a u razgovoru za Sportski žurnal istakao je kako bi uveo Pazar u Evropu da je imao… »
"Ostajem, ali pod jednim uslovom": Lalatović je ovo tražio od Novog Pazara

"Ostajem, ali pod jednim uslovom": Lalatović je ovo tražio od Novog Pazara

Mondo pre 16 sati
Nenad Lalatović zamalo je odveo Novi Pazar u Evropu, a kako sam ističe - uspeo bi u tome da je imao malo veći fond igrača, pošto se situacija značajno zakomplikovala posle prvih povreda. Uprkos tome, Pazarci su se dostojno borili i zamalo uspeli da… »

Vesti dana »