Povezane vesti

"Slušaj vamo, u oči da me gledaš..." Suzana Mančić se ovako obraćala zetu generalu: Shvatio je s kim ima posla, štrecnuo se...…

"Slušaj vamo, u oči da me gledaš..." Suzana Mančić se ovako obraćala zetu generalu: Shvatio je s kim ima posla, štrecnuo se...…

Kurir pre 13 sati
Starija ćerka poznate voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić (33), zaklela se na večnu ljubav prošle godine sa brigadnim generalom Miroslavom Talijanom (56). Uprkos razlici od 23 godine među njima, voditeljka ne krije da je zadovoljna izborom svoje… »
"Slušaj me ovamo, gledaj me u oči" Suzana Mančić poručila zetu generalu, on se strecnuo: "Znao me je iz ćerkine priče i novina…

"Slušaj me ovamo, gledaj me u oči" Suzana Mančić poručila zetu generalu, on se strecnuo: "Znao me je iz ćerkine priče i novina…

Blic pre 22 sata
General Talijan je bio pomalo uzbuđen pri prvom susretu sa Suzane, ali je brzo shvatio njenu ozbiljnost. Mančićeva navodi da joj je zet izuzetno pametan, odgovoran i porodičan čovek, bez mana. Starija ćerka poznate voditeljke Suzane Mančić, Teodora… »
"Slušaj me 'vamo, gledaj me u oči!": Suzana Mančić "zarežala" na zeta, general prebledeo zbog jednog

"Slušaj me 'vamo, gledaj me u oči!": Suzana Mančić "zarežala" na zeta, general prebledeo zbog jednog

Mondo pre 21 sat
Starija ćerka poznate voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić, udata je za brigadnog generala Miroslava Talijana koji je od nje stariji pune 23 godine. Iako se o njihovoj razlici u godinama često polemisalo, Suzana Mančić je od samog starta isticala da… »
"Slušaj vamo, u oči da me gledaš": Suzana Mančić zapretila zetu generalu, on se prenerazio: "Znao me je.."

"Slušaj vamo, u oči da me gledaš": Suzana Mančić zapretila zetu generalu, on se prenerazio: "Znao me je.."

Telegraf pre 21 sat
Starija ćerka poznate voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić, izgovorila je sudbonosno "da" brigadnom generalu Miroslavu Talijanu (56), koji je od nje stariji pune 23 godine. Uprkos velikoj razlici u godinama, Suzana ne krije zadovoljstvo ćerkinim… »

Vesti dana »