Povezane vesti
"Istekao mi je rok upotrebe. Imam 82 godine": Milanče Radosavljević o tremi pred prvi koncert u Beogradu
Telegraf pre 12 sati
Legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević obradovao je svoju publiku prvim solističkim koncertom koji će se održati 3. jula na stadionu Tašmajdan u Beogradu. I to ne bi bilo ništa čudno da ovaj pevač nije u devetoj deceniji života. Iako… »
"Istekao mi je rok upotrebe, gotovo je!" Naš pevač u 82. godini pravi prvi solistički koncert na Tašmajdanu, a evo čega se…
Blic pre 14 sati
Na bini će mu se pridružiti i tajni gosti čija imena nisu otkrivena, što će biti dodatno iznenađenje za publiku. Milanče je poznat po svojoj skromnosti i celoživotnom radu među narodom, zbog čega očekuje iskren i emotivan susret sa publikom. Milanče… »
"Istekao mi je rok upotrebe, gotovo je. Imam 82 godine" Milanče Radosavljević o strahovima pred prvi solistički koncert - "Ne…
Kurir pre 18 sati
Milanče Radosavljević će 3. jula održati svoj prvi solistički koncert na stadionu Tašmajdan u Beogradu. I to ne bi bilo ništa čudno da ovaj pevač nije u devetoj deceniji života. Od početka svoje karijere Milanče je poznat kao medijski nenametljiv. Iako… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Lokalni pljuskovi i grmljavina, olujni vetar, ponegde i grad
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Modi pozvao građane na godinu dana bez kupovine zlata: Mera bi mogla da uzdrma milijardersku industriju i pogodi milione radnih mesta
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Makron otišao na turneju u Afriku, pa uradio nešto čemu su se svi najmanje nadali
Blic pre 1 satjoš 1 povezana