Повезане вести
"Истекао ми је рок употребе. Имам 82 године": Миланче Радосављевић о треми пред први концерт у Београду
Телеграф 11.05.2026
Легендарни певач народне музике Миланче Радосављевић обрадовао је своју публику првим солистичким концертом који ће се одржати 3. јула на стадиону Ташмајдан у Београду. И то не би било ништа чудно да овај певач није у деветој… »
"Истекао ми је рок употребе, готово је!" Наш певач у 82. години прави први солистички концерт на Ташмајдану, а ево чега се…
Блиц 11.05.2026
На бини ће му се придружити и тајни гости чија имена нису откривена, што ће бити додатно изненађење за публику. Миланче је познат по својој скромности и целоживотном раду међу народом, због чега очекује искрен и емотиван сусрет… »
"Истекао ми је рок употребе, готово је. Имам 82 године" Миланче Радосављевић о страховима пред први солистички концерт - "Не…
Курир 11.05.2026
Миланче Радосављевић ће 3. јула одржати свој први солистички концерт на стадиону Ташмајдан у Београду. И то не би било ништа чудно да овај певач није у деветој деценији живота. Од почетка своје каријере Миланче је познат као… »
Вести дана »
У Новом Саду ухапшен мушкарац за којим је било расписано више потрага и потерница
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Спортски новинар Тодић: Португал – Хрватска највеће разочарање Мундијала, дерби осмине финала је Мексико - Енглеска
Инсајдер пре 2 минутајош 68 повезаних
Украјина извела велики напад дроновима на Санкт Петербург и Лењинградску област
Бета пре 2 минутајош 16 повезаних