Povezane vesti
"Radio 10 godina manje od mene, a penzija nam skoro ista": PIO objasnio zašto se ovo dešava kod obračuna primanja
Kurir 11.05.2026
Mnogi penzioneri u Srbiji često se pitaju zbog čega osobe sa znatno kraćim radnim stažom imaju gotovo iste penzije kao oni koji su radili decenijama duže. Upravo jedno takvo pitanje stiglo je u Glas osiguranika, gde je čitalac iz Barajeva zatražio… »
"Radio 10 godina manje od mene, a penzija nam je skoro ista": PIO fond razrešio dilemu koja muči penzionere
Mondo 11.05.2026
Mnogi penzioneri u Srbiji često se pitaju zbog čega osobe sa znatno kraćim radnim stažom imaju gotovo iste penzije kao oni koji su radili decenijama duže. Upravo jedno takvo pitanje stiglo je u Glas osiguranika, gde je čitalac iz Barajeva zatražio… »
"Radio sam 10 godina duže od kolege, a penzija nam je skoro ista"! Kako neko sa manje staža ima takvu zaradu?
Blic 11.05.2026
Mnogi penzioneri u Srbiji primećuju da osobe sa kraćim stažom imaju skoro iste penzije kao oni sa dužim radnim stažom PIO fond pojašnjava da se iznos penzije određuje na osnovu dužine staža, visine zarada i uplaćenih doprinosa Mnogi penzioneri u Srbiji… »
Vesti dana »
Više od 20 mrtvih i desetine povređenih u 'najvećem napadu' Rusije na Kijev
BBC News pre 49 minutajoš 24 povezane
Crnogorski premijer o zabrani ulaska Komnenića u Srbiju, on se ne može meriti s Vučićevićem
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Hitno upozorenje RHMZ-a: Beograd na udaru jakog nevremena, očekuje se veća količinu padavina u naredna dva sata
Euronews pre 5 satijoš 56 povezanih