Povezane vesti

Nenad Lalatović šokirao izjavom: "Terza me zvao, Radonjić uplakan sedi na klupi u Nišu, zove..."

Nenad Lalatović šokirao izjavom: "Terza me zvao, Radonjić uplakan sedi na klupi u Nišu, zove..."

Telegraf pre 1 dan
Aktuelni trener Novog Pazara Nenad Lalatović dao je opširan intervju za podkast "2x45" na Mozzart Sportu, a tom prilikom govorio je o brojnim fudbalskim temama. Između ostalog, dotakao se i aktuelnog igrača Crvene zvezde Nemanje Radonjića. Lalatović je… »
Isplivali detalji o transferu Radonjića: "Pozvao me je..."

Isplivali detalji o transferu Radonjića: "Pozvao me je..."

Večernje novosti pre 11 sati
Otkriveno kako je Nišlija završio na nekadašnjoj Marakani. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Trener Novog Pazara Nenad Lalatović objasnio je transfer prvotimca Zvezde Nemanje Radonjića, odnosno, kako je rođeni Nišlija obukao crveno-beli dres. U istom… »
Lalatović šokirao javnost: „Terza nije znao ko je Katai, ja sam ga doveo u Zvezdu!“

Lalatović šokirao javnost: „Terza nije znao ko je Katai, ja sam ga doveo u Zvezdu!“

Hot sport pre 11 sati
Čuveni trener je otkrio neverovatnu priču! Nenad Lalatović tvrdi da je upravo on bio čovek koji je ubedio rukovodstvo Crvene zvezde da angažuje Aleksandra Kataija i poručuje da bez njegove procene jedan od najboljih fudbalera crveno-belih možda nikada ne… »
Lalatović otkrio ko je Kataija doveo u Zvezdu: Sedimo, Terza, Kokeza i ja...

Lalatović otkrio ko je Kataija doveo u Zvezdu: Sedimo, Terza, Kokeza i ja...

Kurir pre 11 sati
Pored brojnih tema Lalatović se prisetio i na koji način je tadašnjim rukovodiocima, Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, predložio da dovedu Kataija u Crvenu zvezdu. "Sedeli smo u Franšu Kokeza, Terza i ja. Ja kažem: ’Katai!’ Kažu: ’Ko ti je taj?’ Evo… »
Lalatović bez dlake na jeziku: „Ja sam preporodio Radonjića, da nije bilo mene ko zna gde bi bio!“

Lalatović bez dlake na jeziku: „Ja sam preporodio Radonjića, da nije bilo mene ko zna gde bi bio!“

Hot sport pre 12 sati
Poznati trener je objasnio pozadinu kompletne priče Trener Novog Pazara Nenad Lalatović ispričao je detalje iz perioda kada je Nemanja Radonjić pokušavao da se vrati na ozbiljan nivo posle problema koje je imao na početku karijere, navodeći da je upravo… »
"Molim te, ostavi mi ga još 3 meseca": Lalatović otkrio nepoznate detalje, kako je Radonjić završio u Zvezdi

"Molim te, ostavi mi ga još 3 meseca": Lalatović otkrio nepoznate detalje, kako je Radonjić završio u Zvezdi

Mondo pre 12 sati
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović otkrio je kako je fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić obukao dres crveno-belih. U istom razgovoru šef struke bio je nedvosmislen - Radonjić je velike rezultate postigao zbog dobre osnove i rada sa Lalatovićem. U… »
"Opet se krstim!" Nenad Lalatović otkrio kako je Aleksandar Katai došao u Zvezdu

"Opet se krstim!" Nenad Lalatović otkrio kako je Aleksandar Katai došao u Zvezdu

Večernje novosti pre 12 sati
Zvezdin Magiko igra sezonu života u Superligi Srbije. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Trener Novog Pazara, Nenad Lalatović, izneo je niz zanimljivosti o tome kako je najbolji igrač Crvene zvezde, Aleksandar Katai, stigao na stadion "Rajko Mitić"… »
Nenad Lalatović ponovo šokirao Srbiju: "Terza me zvao, a Radonjić uplakan sedi na klupi - telefon ne prestaje da zvoni!"

Nenad Lalatović ponovo šokirao Srbiju: "Terza me zvao, a Radonjić uplakan sedi na klupi - telefon ne prestaje da zvoni!"

Kurir pre 13 sati
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović dao je intervju za podkast "2x45" na "Mozzart Sportu". Lalatović je otkrio deo priče, kao i poziv Zvezdana Terzića, koji je želeo sa njim da se konsultuje o Nemanji Radonjiću: - I mene zvao Terza. Šta misliš o… »
Nenad Lalatović otkrio kako je Katai došao u Zvezdu: "Sedimo Terza, Kokeza i ja... opet se krstim"

Nenad Lalatović otkrio kako je Katai došao u Zvezdu: "Sedimo Terza, Kokeza i ja... opet se krstim"

Telegraf pre 12 sati
Nenad Lalatović, trener Novog Pazara bio je gost podkasta „2x45” na MOzazrt Sportu, a pored brojnih tema, prisetio se i na koji način je tadašnjim rukovodiocima, Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, predložio da dovedu Kataija u Crvenu zvezdu. Kako je… »
"Ovde je sada uživanje biti igrač, a sve zahvaljujući dobrom stanju u državi"

"Ovde je sada uživanje biti igrač, a sve zahvaljujući dobrom stanju u državi"

B92 pre 18 sati
Nenad Lalatović izazvao je veliku pažnju izjavom o finansijskom stanju u srpskom fudbalu i uslovima koje domaći klubovi danas nude igračima. Iskusni trener istakao je da se sadašnja situacija ne može porediti sa periodom od pre desetak ili petnaest… »
Lalatović: “Dinamo ne može da se bori sa Zvezdom, zbog dobrog stanja u državi je uživanje…”

Lalatović: “Dinamo ne može da se bori sa Zvezdom, zbog dobrog stanja u državi je uživanje…”

Telegraf pre 21 sat
Nenad Lalatović, trener Novog Pazara, pričao je o aktuelnim temama u srpskom fudbalu, poredio Crvenu zvezdu i Dinamo, otkrio kakve plate imaju Partizan i Vojvodina i zaključio da igrači uživaju u Srbiji zbog dobrog stanja u državi. On se u podkastu… »

Vesti dana »