Повезане вести

Ненад Лалатовић шокирао изјавом: "Терза ме звао, Радоњић уплакан седи на клупи у Нишу, зове..."

Ненад Лалатовић шокирао изјавом: "Терза ме звао, Радоњић уплакан седи на клупи у Нишу, зове..."

Телеграф 11.05.2026
Актуелни тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић дао је опширан интервју за подкаст "2кс45" на Моззарт Спорту, а том приликом говорио је о бројним фудбалским темама. Између осталог, дотакао се и актуелног играча Црвене звезде Немање… »
Испливали детаљи о трансферу Радоњића: "Позвао ме је..."

Испливали детаљи о трансферу Радоњића: "Позвао ме је..."

Вечерње новости 11.05.2026
Откривено како је Нишлија завршио на некадашњој Маракани. Пхото: Дусан Миленковиц/АТАИмагес Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић објаснио је трансфер првотимца Звезде Немање Радоњића, односно, како је рођени Нишлија обукао… »
Лалатовић без длаке на језику: „Ја сам препородио Радоњића, да није било мене ко зна где би био!“

Лалатовић без длаке на језику: „Ја сам препородио Радоњића, да није било мене ко зна где би био!“

Хот спорт 11.05.2026
Познати тренер је објаснио позадину комплетне приче Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић испричао је детаље из периода када је Немања Радоњић покушавао да се врати на озбиљан ниво после проблема које је имао на почетку… »
Лалатовић открио ко је Катаија довео у Звезду: Седимо, Терза, Кокеза и ја...

Лалатовић открио ко је Катаија довео у Звезду: Седимо, Терза, Кокеза и ја...

Курир 11.05.2026
Поред бројних тема Лалатовић се присетио и на који начин је тадашњим руководиоцима, Звездану Терзићу и Славиши Кокези, предложио да доведу Катаија у Црвену звезду. "Седели смо у Франшу Кокеза, Терза и ја. Ја кажем: ’Катаи!’… »
Лалатовић шокирао јавност: „Терза није знао ко је Катаи, ја сам га довео у Звезду!“

Лалатовић шокирао јавност: „Терза није знао ко је Катаи, ја сам га довео у Звезду!“

Хот спорт 11.05.2026
Чувени тренер је открио невероватну причу! Ненад Лалатовић тврди да је управо он био човек који је убедио руководство Црвене звезде да ангажује Александра Катаија и поручује да без његове процене један од најбољих фудбалера… »
"Молим те, остави ми га још 3 месеца": Лалатовић открио непознате детаље, како је Радоњић завршио у Звезди

"Молим те, остави ми га још 3 месеца": Лалатовић открио непознате детаље, како је Радоњић завршио у Звезди

Мондо 11.05.2026
Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић открио је како је фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић обукао дрес црвено-белих. У истом разговору шеф струке био је недвосмислен - Радоњић је велике резултате постигао због добре основе и… »
"Опет се крстим!" Ненад Лалатовић открио како је Александар Катаи дошао у Звезду

"Опет се крстим!" Ненад Лалатовић открио како је Александар Катаи дошао у Звезду

Вечерње новости 11.05.2026
Звездин Магико игра сезону живота у Суперлиги Србије. Пхото: Бане Т. Стојановиц/АТАИмагес Тренер Новог Пазара, Ненад Лалатовић, изнео је низ занимљивости о томе како је најбољи играч Црвене звезде, Александар Катаи, стигао на… »
Ненад Лалатовић поново шокирао Србију: "Терза ме звао, а Радоњић уплакан седи на клупи - телефон не престаје да звони!"

Ненад Лалатовић поново шокирао Србију: "Терза ме звао, а Радоњић уплакан седи на клупи - телефон не престаје да звони!"

Курир 11.05.2026
Тренер Новог Пазара Ненад Лалатовић дао је интервју за подкаст "2кс45" на "Моззарт Спорту". Лалатовић је открио део приче, као и позив Звездана Терзића, који је желео са њим да се консултује о Немањи Радоњићу: - И мене звао… »
Ненад Лалатовић открио како је Катаи дошао у Звезду: "Седимо Терза, Кокеза и ја... опет се крстим"

Ненад Лалатовић открио како је Катаи дошао у Звезду: "Седимо Терза, Кокеза и ја... опет се крстим"

Телеграф 11.05.2026
Ненад Лалатовић, тренер Новог Пазара био је гост подкаста „2кс45” на МОзазрт Спорту, а поред бројних тема, присетио се и на који начин је тадашњим руководиоцима, Звездану Терзићу и Славиши Кокези, предложио да доведу Катаија у… »
"Овде је сада уживање бити играч, а све захваљујући добром стању у држави"

"Овде је сада уживање бити играч, а све захваљујући добром стању у држави"

Б92 11.05.2026
Ненад Лалатовић изазвао је велику пажњу изјавом о финансијском стању у српском фудбалу и условима које домаћи клубови данас нуде играчима. Искусни тренер истакао је да се садашња ситуација не може поредити са периодом од пре… »
Лалатовић: “Динамо не може да се бори са Звездом, због доброг стања у држави је уживање…”

Лалатовић: “Динамо не може да се бори са Звездом, због доброг стања у држави је уживање…”

Телеграф 11.05.2026
Ненад Лалатовић, тренер Новог Пазара, причао је о актуелним темама у српском фудбалу, поредио Црвену звезду и Динамо, открио какве плате имају Партизан и Војводина и закључио да играчи уживају у Србији због доброг стања у… »

Вести дана »