Povezane vesti
Broj zatvorenika u Švajcarskoj dostigao rekordan nivo
Euronews 11.05.2026
Zaključno sa 31. januarom 2026. godine, broj pritvorenika u švajcarskim zatvorima iznosio je 7.119, što je najveći broj pritvorenika otkako se vodi statistika, navodi se u izveštaju Saveznog zavoda za statistiku (FSO) objavljenom danas. Visok broj… »
Zatvori puni do poslednjeg mesta: Oboren rekord broja pritvorenika, sistem na ivici popunjenosti
Večernje novosti 11.05.2026
ZAKLjUČNO sa 31. januarom 2026. godine, broj pritvorenika u švajcarskim zatvorima iznosio je 7.119, što je najveći broj pritvorenika otkako se vodi statistika, navodi se u izveštaju Saveznog zavoda za statistiku (FSO) objavljenom danas. Belga / Sipa USA… »
Broj zatvorenika u Švajcarskoj dostigao rekordan nivo
Politika 11.05.2026
Broj pritvorenika iznosi 7.119. BERN - Zaključno sa 31. januarom 2026. godine, broj pritvorenika u švajcarskim zatvorima iznosio je 7.119, što je najveći broj pritvorenika otkako se vodi statistika, navodi se u izveštaju Saveznog zavoda za statistiku… »
Vesti dana »
Ovo je prvi presek glasanja! Iz finala Pinkovih zvezda ispali su oni: 12 njih bori se dalje za pobedu
Telegraf pre 22 minutajoš 22 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 6 satijoš 25 povezanih
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 8 minutajoš 85 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 9 satijoš 46 povezanih
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 9 satijoš 45 povezanih