Повезане вести

Да ли је Новакова тактика погрешна? „Да сам у његовом тиму убедио бих га да игра“

Да ли је Новакова тактика погрешна? „Да сам у његовом тиму убедио бих га да игра“

Спутник 11.05.2026
Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, одлучио је да упркос раној елиминацији у Риму не игра на турниру у Женеви, а Грег Руседски, бивши британски тенисер, сматра да то није добра идеја. Свега један меч на шљаци одиграо… »
"Да сам у његовом тиму, не бих тако": Славни Британац тврди да Ђоковић прави велику грешку

"Да сам у његовом тиму, не бих тако": Славни Британац тврди да Ђоковић прави велику грешку

Мондо 11.05.2026
Најбољи тенисер у историји Новак Ђоковић право са Мастерса у Риму иде на Ролан Гарос. Он је поражен на самом старту свог омиљеног турнира, тако да ће на париску шљаку после само два сата такмичарког тениса на овој подлози… »
Самоубиство! Новак Ђоковић донео одлуку која је шокирала тениску легенду

Самоубиство! Новак Ђоковић донео одлуку која је шокирала тениску легенду

Вечерње новости 11.05.2026
Након шокантног пораза у Риму од Дина Прижмића, Новак Ђоковић иде директно на Ролан Гарос са само два сата такмичарског тениса на шљаци. ФОТО: Тањуг/АП Пхото/Андрев Медицхини) То би могла да буде велика Србинова грешка, бар… »

Вести дана »