Povezane vesti
Boris Tadić: Tonino Picula pomaže Vučiću
N1 Info 11.05.2026
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pričao je u intervjuu za N1 Hrvatska o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, odnosima u regionu i budućnosti Zapadnog Balkana. Dugo vas nismo videli, barem mi u Hrvatskoj, u Zagrebu, pa evo za početak pitanje gde… »
Tadić: Tonino Picula pomaže Vučiću
Nova 11.05.2026
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pričao je u intervjuu za N1 Hrvatska o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, odnosima u regionu i budućnosti Zapadnog Balkana. Dugo vas nismo videli, barem mi u Hrvatskoj, u Zagrebu, pa evo za početak pitanje gde… »
Tadić: Vučić i Picula pomažu jedan drugom
Nedeljnik 11.05.2026
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pričao je u intervjuu za N1 Hrvatska o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, odnosima u regionu i budućnosti Zapadnog Balkana. Tadić kaže da evroposlanik Tonino Picula svojim delovanjem pomaže predsedniku Srbije… »
Ceo intervju Borisa Tadića za N1 u Zagrebu: Picula pomaže Vučiću i Vučić pomaže Piculi
Danas 11.05.2026
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, razgovarao je s Hrvojem Krešićem u N1 studiju u Zagrebu, koji je na početku gostovanja konstatovao da Tadića dugo nije bilo u Hrvatskoj. *Dugo vas nismo vidjeli, barem mi u Hrvatskoj, u Zagrebu, pa evo za početak… »
Vesti dana »
Stižu pljuskovi i veliki pad temperature: Ristić otkrio kada će pasti prvi sneg u nižim predelima
Mondo pre 5 satijoš 37 povezanih
Zelenski tvrdi da je Rusija gađala energetske objekte posle Trampove najave primirja
Insajder pre 58 minutajoš 114 povezane
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 14 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policija silom sprečavala ekipu KTV-a da izveštava sa skupa naprednjaka
Zrenjaninski pre 5 satijoš 23 povezane