Povezane vesti
Boris Tadić: Tonino Picula pomaže Vučiću
N1 Info pre 13 sati
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pričao je u intervjuu za N1 Hrvatska o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, odnosima u regionu i budućnosti Zapadnog Balkana. Dugo vas nismo videli, barem mi u Hrvatskoj, u Zagrebu, pa evo za početak pitanje gde… »
Tadić: Tonino Picula pomaže Vučiću
Nova pre 12 sati
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pričao je u intervjuu za N1 Hrvatska o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, odnosima u regionu i budućnosti Zapadnog Balkana. Dugo vas nismo videli, barem mi u Hrvatskoj, u Zagrebu, pa evo za početak pitanje gde… »
Tadić: Vučić i Picula pomažu jedan drugom
Nedeljnik pre 13 sati
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pričao je u intervjuu za N1 Hrvatska o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, odnosima u regionu i budućnosti Zapadnog Balkana. Tadić kaže da evroposlanik Tonino Picula svojim delovanjem pomaže predsedniku Srbije… »
Ceo intervju Borisa Tadića za N1 u Zagrebu: Picula pomaže Vučiću i Vučić pomaže Piculi
Danas pre 12 sati
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, razgovarao je s Hrvojem Krešićem u N1 studiju u Zagrebu, koji je na početku gostovanja konstatovao da Tadića dugo nije bilo u Hrvatskoj. *Dugo vas nismo vidjeli, barem mi u Hrvatskoj, u Zagrebu, pa evo za početak… »
Vesti dana »
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Velika šteta! Holger Rune propušta Hamburg i Rolan Garos zbog povrede!
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana