Повезане вести

Борис Тадић: Тонино Пицула помаже Вучићу

Борис Тадић: Тонино Пицула помаже Вучићу

Н1 Инфо пре 21 дана
Бивши председник Србије Борис Тадић причао је у интервјуу за Н1 Хрватска о актуелној политичкој ситуацији у Србији, односима у региону и будућности Западног Балкана. Дуго вас нисмо видели, барем ми у Хрватској, у Загребу, па ево… »
Тадић: Тонино Пицула помаже Вучићу

Тадић: Тонино Пицула помаже Вучићу

Нова пре 21 дана
Бивши председник Србије Борис Тадић причао је у интервјуу за Н1 Хрватска о актуелној политичкој ситуацији у Србији, односима у региону и будућности Западног Балкана. Дуго вас нисмо видели, барем ми у Хрватској, у Загребу, па ево… »
Тадић: Вучић и Пицула помажу један другом

Тадић: Вучић и Пицула помажу један другом

Недељник пре 21 дана
Бивши председник Србије Борис Тадић причао је у интервјуу за Н1 Хрватска о актуелној политичкој ситуацији у Србији, односима у региону и будућности Западног Балкана. Тадић каже да европосланик Тонино Пицула својим деловањем… »
Цео интервју Бориса Тадића за Н1 у Загребу: Пицула помаже Вучићу и Вучић помаже Пицули

Цео интервју Бориса Тадића за Н1 у Загребу: Пицула помаже Вучићу и Вучић помаже Пицули

Данас пре 21 дана
Борис Тадић, бивши председник Србије, разговарао је с Хрвојем Крешићем у Н1 студију у Загребу, који је на почетку гостовања констатовао да Тадића дуго није било у Хрватској. *Дуго вас нисмо видјели, барем ми у Хрватској, у… »

Вести дана »