Povezane vesti
"Svađali smo se i raspali zbog mene": Goga Gačić nikad iskrenije o sukobu sa Teodorom Džehverović
Mondo pre 12 sati
Pevačica Goga Gačić otvorila je dušu o svom privatnom životu, razvodum, ali i grupi Đavolice, koja je tada napravila bum na domaćoj javnoj sceni. Pevačica se prisetila perioda grupe "Đavolice" u kojoj je bila sa Teodorom Džehverović i Tamarom… »
Đavolice su se RASPALE ZBOG MENE! Goga Gačić: SA TEODOROM NISAM PRIČALA 10 GODINA!
Svet & Skandal pre 13 sati
Pevačica Goga Gačić po prvi put je za SCANDAL! i YouTube kanal Full Screen Media otvorila dušu i progovorila o svom privatnom životu, razvodu, ali i prvim koracima na estradi koji su obeležili njenu karijeru. Goga se sa setom prisetila perioda kada je… »
"Raspale smo se zbog mene" Goga Gačić nakon više od 10 godina otkrila mračne tajne grupe Đavolice: Ne znam zašto nas je…
Kurir pre 15 sati
Goga Gačić govorila je o svom privatnom životu, razvodu, ali i prvim koracima na estradi. Pevačica se prisetila perioda grupe " Đavolice" u kojoj je bila sa Teodorom Džehverović i Tamarom Milutinović, te je pričala o njihovim odnosima nakon prekida… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Lokalni pljuskovi i grmljavina, olujni vetar, ponegde i grad
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
„Teška, ali ispravna odluka“: Jedan od najperspektivnijih tenisera odložio povratak na teren
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana