Povezane vesti
"Svađali smo se i raspali zbog mene": Goga Gačić nikad iskrenije o sukobu sa Teodorom Džehverović
Mondo pre 27 dana
Pevačica Goga Gačić otvorila je dušu o svom privatnom životu, razvodum, ali i grupi Đavolice, koja je tada napravila bum na domaćoj javnoj sceni. Pevačica se prisetila perioda grupe "Đavolice" u kojoj je bila sa Teodorom Džehverović i Tamarom… »
Đavolice su se RASPALE ZBOG MENE! Goga Gačić: SA TEODOROM NISAM PRIČALA 10 GODINA!
Svet & Skandal pre 27 dana
Pevačica Goga Gačić po prvi put je za SCANDAL! i YouTube kanal Full Screen Media otvorila dušu i progovorila o svom privatnom životu, razvodu, ali i prvim koracima na estradi koji su obeležili njenu karijeru. Goga se sa setom prisetila perioda kada je… »
"Raspale smo se zbog mene" Goga Gačić nakon više od 10 godina otkrila mračne tajne grupe Đavolice: Ne znam zašto nas je…
Kurir pre 27 dana
Goga Gačić govorila je o svom privatnom životu, razvodu, ali i prvim koracima na estradi. Pevačica se prisetila perioda grupe " Đavolice" u kojoj je bila sa Teodorom Džehverović i Tamarom Milutinović, te je pričala o njihovim odnosima nakon prekida… »
Vesti dana »
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine, najmanje 4 mrtvih, pokrenut cunami
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
CIK Kosova: Samoopredeljenju 42,91 odsto glasova, Srpska lista dobila podršku 6,17 odsto birača
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih